kayıt

niye kaçıyorsun ulan israil dölü

  1. 1
    bu lafı sokakta rastgele biri söylese yanından hızlıca uzaklaşmaya bakarım. ama bunu söyleyen maalesef başbakan, hem de vatandaşa saldırmaya çalışırken söylüyor bunu. bu kadar kişi ölmüş(öldürülmüş), ulusal yas ilan edilmiş; sen orada mahcup olacağına, yas tutacağına yerli halktan birinin üstüne yürüyorsun, hakaret ediyorsun. üstüne üstlük adamı da nasıl korkutmuşsan sayın başbakanımızın bu hareketi isteyerek yaptığına inanmıyorum demiş adam. diyecek söz bulamıyorum.
    #82170 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  2. 2
    koruma ordusu ile gezen bir adet muz cumhuriyeti devletlusunun kendisi ve ordusu, eylemci bir vatadaşın üzerine yürüyünce verdiği insanlığın doğasından gelen tepkiye -kaçma- verdiği cevap.
    canını kurtarmak için kaçıyor hazretleri, yerin altına gömülen 400 kardeşinin yanında yerin üzerine gömülmek istemiyor, ondan kaçıyor.
     
  3. 3
    tayyip'in yumruklayıp korumalarına dövdürttüğü vatandaşa söylediği söz. linki için: http://www.youtube.com/watch?v=kl_A6ng8t8w
    #82179 solukbenizli | 10 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: israil dölü demedim, ismail'in dünürü demiş olabilirim )
    #82219 buburadamutluyum | 10 yıl önce
     
  5. 5
    kesinlike savunma amaçlı söylemiyorum bunu. ancak ve ancak bu haberi çıkaran genellikle takip ettiğim internet sitesi, başbakan "israil dölü" dedi diye net gelmeyen başbakanın sesinin böyle anlaşıldığını düşünüyorum. kimseyi savunma gibi bir ihtiyacım yok. ancak o saniyeleri bir de şöyle dinlemenizi isterim. sonuç değişmezse değişmez beni ilgilendirmez. "niye kaçıyorsun ulan istifa et diyodun" denemekten zarar gelmez.
    #82289 hyena | 10 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: tükürüğünü yalamak)
    #82296 luseklondon | 10 yıl önce