kayıt

birinin arkasından konuşmak

  1. 1
    dedikodu yapmakla eş anlamlı olan olay..
    bu arkadan konuşan şahıs sizin hakkınızda birilerinin başına ekşiyebilir..
    ilk nesi var diye başlar.. sonra atıp tutmaya başlar, sizin hakkınızda senaryolar yazıp arkadaşlarınızın ağzını aramaya başlar.. hiç olmayacak bir insanla yakıştırır sizi falan hayat bayram olur sonra....
    #12120 duman | 14 yıl önce
     
  2. 2
    yapılması gereken en azından genellikle yapılan olaydır. kişiyi daha iyi tanıyabilir yada tanıtabilirsinizdir.
     
  3. 3
    eğer "huzur" kelimesinin hayatınızdan fiili veya mecazi olarak uzak kalmasını istiyorsanız yapabileceğiniz en kolay ve en başarılı şeydir.
    #12128 wicky | 14 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: gıybet)
    #12143 matematicus | 14 yıl önce
     
  5. 5
    götü de güzelmiş
    #12168 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  6. 6
    çok kolay gerçekleştirilebilen eylemler sıralamasında ilk 3'e kafadan giren davranış. amma velakin, yüzleşme anındaki "zorlanma" dünyadaki en "has.." anlardan biridir. ayrıyetten, arkasından konuşulduğunu düşünen şahısın gidip kişiye sormaya cesareti olmayınca, garip alanlara kin kusma tavrı da sergilediği gözlemlenmiştir. hatta burda gördüm sanırım.
     
  7. 7
    Genelde sevgilinin eski sevgilisi için atıp tutulan bir olaydır. İş burda bitmez ve şahıs sanki hayatında hiç sevgilisi olmamış gibi profilinden çıkmaz o kişinin kendisiyle onu karşılaştırır. Hatta daha da ileri gidip Twitter'dan laf çakmalara başlar, ezik, çakma sarışın gibi laflar kullanarak küçümsemeye çalışır. Burada arkasından konuşulanın kim olduğu anlaşıldı sanırım *Ha diyeceksiniz ki sen nerden biliyosun demek ki sende kızın profiline bakıp duruyosun diye. Abicim tesadüf eseri hakkımda yazdıklarını okuyunca insan paranoyaya bağlıyo başka ne zırvalamış diye. Lafını etmişken şimdi ben bu ergeni köşede kıstırıp dövsem suçlu kim olur?