kayıt

renault

  1. 1
    Fransız otomotiv firması. Bursa'da üretim yapmaktadır. Ucuz ve kaliteli arabalar yapmaktadır bu özelliğiyle yurdum insanı tarafından tutulmaktadır
    #74243 exorcist | 11 yıl önce
     
  2. 2
    alman otomobillerinin yanında kaliteli falan değildir. ucuz etin yahnisi de ancak renault gibi olur zaten. bunun özellikle clio modeline verilen paraya içim acıyor. bir de ucuz derler, ulan o kaliteye o para çok bile.
    #74251 kamikaze | 11 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: röno)
    #74278 gitbasimdanaysel | 11 yıl önce
     
  4. 4
    reno megane 2 lerde direksiyon kilidi problemini söylerlerdi, benim başıma da geldi, arabanın direksiyon kilidi attığından çalışmadı, çekici ile beyinci ibrahim diye bir usta buldum ona yaptırdım. 150 tl.
    reno yol yardım 1000 tl istedi, e.yolu reno servisi 450 tl dedi. ucuz atlattım.megane iyidir ama kronik hastalıkları çok uzak durmak en iyisi. otomatik vites performansı da çok iyi değil.

    kayıncoda reno 11 flash var,bozuk köy yollarında canavar gibi. reno köy arabası. mersin ilçelerine gittiğinizde torostan başka araba göremezsiniz.

    aynı megan ile aynı yolda ben hararet yaptım, kartel contası eridi, yağ kaçırmaya başladı, siyah duman attı. flash ise tıkır tıkırdı.
    #74281 yaris | 11 yıl önce
     
  5. 5
    ülkemizde genelde c ve d segmenti arabaları tüketildiği için genel olarak herkesin aklına renault deyince toros gelir. Megane'ı bile toros gibi kullanırlar clio'yu apaçi yaparlar vs vs. fakat arabaların kapasiteleri ve ne için üretildikleri arabaları eleştirirken göz önünde bulundurulmalıdır. örneğin bi çok kereler kaza yapmış megane'lar için kağıt gibi araba dendiğini duydum nitekim ufak kazalarda büyük hasarlar aldığı doğrudur. Araba ile kaza yaptığın zaman arabanın hasar almaması mı yoksa seni koruması mı önemli? euro ncap testinden sürekli yüksek puanlar alan ve ciddi anlamda sürücü ve yolcuları koruyan c-d segmenti arabalar üreten renault bence ülke şartlarına en uygun araba üreticisi. ayrıca renault'un ürettiği ödüller kazanmış f4r kodlu motor hakkında en ufak kötü bi eleştiri okumadım ya da baş ağrıtan bi sorun yaşamadım. Ürettiği arabalarda mekanik hasar genelde yaşanmaz, bu nedenledir ki pazar payı çok büyüktür renaultun türkiyede. ayrıca f1 takımı da 10 yıldır güzel işler başarmakta, ürettiği "rs" alt başlıklı arabaların bi çok pistte çok güzel zamanlar yaptığı da gözden kaçmamamalı.
    #74294 mr black president | 11 yıl önce