kayıt

sözlükte müzik konuşamamak

  1. 1
    türkü dışında müzik ile alakalı hiçbir başlığn tutulmaması, ilgilenilmemesi; ilgilenilse bile alaka göremedik, bilemedik yorumlarının gelmesi, müzik başlıklarına girilen entrylerin müzik ile alakalı olmaması ya da hiç entry girilmemesi durumu..

    (bkz: sozlukte açılan her 10 başlıktan 8 inin futbolla ilgili olması)
    #11016 isinylmz | 14 yıl önce
     
  2. 2
    bkz: mercedez benz başlığına arabalarla ilgili entryler yağması.. entry geliyor gibi bir anlık sevinmiştik halbuki *

    ayrıca benzer durum için (bkz: sozlukte edebiyat konusamamak) birisi chuck palahniuk başlığı açtı diye 2 saniye doldu gözlerim. sonuçta benden ve başlığı açan yazardan başka entry giren olmadı. (bkz: jack kerouac) başlığında ise yapayalnızdım.
    #11024 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  3. 3
    aslında, bu kaygıyı güden yazarın tepkiden bağımsız olarak bildiğini okuması gereklidir. herkes kendi istediğini yazsın ki, mercedes benz hakkında da bir şeyler öğrenelim, the smiths hakkında da, seviştikten sonra verebileceğimiz sarkastik cevaplar hakkında da(!).

    (bkz: bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler)*

    not: ama hakikaten açılan her başlıktan x kadarı y ile alakalı olmasın artık.*
    #11029 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  4. 4
    klasik müzik başlıkları için:

    (bkz: tchaikovsky)(bkz: bach)(bkz: idil biret)

    ayrıca;(bkz: sözlükteki tsm modası)
    #11041 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  5. 5
    boku çıkmış durumdur. öyle ki, ben daha ölmedim ya da o kadar da ölmedik düsturuyla, kendimi ankaralı namık'ın şarkı sözlerini yazarken buldum. yapmayın, etmeyin. bak birazdan felsefe konuşamıyoruz diye başlık açıp hepinizi kant'lı, plato'lu, hume'lu konularda yazmak zorunda bırakırım.**

    (bkz: bulup da bunamak)
    #11089 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  6. 6
    sözlükte konuşamama sorunu var sırf müziğe ailt bişey değil sanırım
    #11177 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  7. 7
    ilgi alanlarının farklılığından kaynaklı durumdur. şimdi ben diamond head veya white snake ile ilgili bir başlık açsam onda da toplam entry i sayısı üçü beşi geçmez* kaldı kimalumatfuruş bir başlık için girilebilecek entry i ya o konuya hakimsindir, öyle girersin; yada ordan burdan bilgi bulup kopyala- yapıştır ekolü ile hareket edersin. hiç the smiths dinlememiş insanlardan da o başlığa entry i girmesi beklenemez*.
    #11330 chronzon | 14 yıl önce