kayıt

eski sevgiliden nefret etmek

  1. 1
    eski sevgiliniz öküz, yalancı, çirkef vb. bilumum özelliğe sahipse gerçekten nefret edebilirsiniz... bunu kuyruk acısı olarak görürse hele nefretiniz on, on beş katına çıkar...
    #10562 duman | 14 yıl önce
     
  2. 2
    eğer size herşey düzelecek, herşey iyi olacak gibi yalanlar söyleyip yanında olmanızı istiyorsa, yanına gittiğinizde "seni istemiyorum" diyecek cüreti bulabiliyorsa kendinde ve o esnada başka kişilere yazıyorsa, nefret etmekte sonuna kadar haklısınızdır... hatta sinirden, bira şişesini henüz elinizdeyken vurup parçalayabilir ve o çok hassas olan parmaklarınıza güzelim dikişler atılmasına da sebep olabilirsiniz, bunda da haklısınız... ama zaman geçtikçe içinizden bas bas bağıran öfkenin ve nefretin yorulduğunu, seslerinin kısıldığını farkedersiniz... ama hep bir yerde durur onlar
    #12181 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  3. 3
    genelde kızların "bak demek ki unutamamışsın." diyerek kendilerini teselli ettikleri durumdur. eğer bir erkek eski sevgilisinden nefret ettiğini söylüyorsa bu unutamadığından değil; intikam alamamasından ya da aldığı intikamdan tatmin olamamasından ötürüdür.
    #12186 swedish hearts | 14 yıl önce
     
  4. 4
    kişiyi eski sevgilinin kız kardeşiyle çıkmak durumuna getirebilecek kadar büyük nefrettir... intikam asla yeterli olmaz
    #22909 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  5. 5
    bir zaman sonra yerini hissizliğe bırakan eylemdir. hatta ve hatta içinden bazen teşekkür eder insan. evet eder, çünkü onda yaşadığı hataları, yanlışları bir daha yaşamayacaktır ve bir sonraki sevgilisinde her şey daha iyiye gidecektir hep. herkes bir şey katıyor insanlara sonuçta.
    #23060 ignesfatui | 14 yıl önce
     
  6. 6
    ondan ayrılma sebebiniz de bu olabilir.
    #23145 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  7. 7
    büyük ihtimalle kuyruk acısıdır.
    #24785 pumpkin queen | 14 yıl önce
     
  8. 8
    tatmadığım duygudur. iyi günleri hatırlamışımdır hep.. eskide kalmış olsa da iyisiyle kötüsüyle değerlidir eski sevgililer..
    #25109 bonsaii | 14 yıl önce
     
  9. 9
    eski sevgili fake hesabıyla facebook sayfalarında takılıp, ev arkadaşınıza gerçek kimliğini açıklayaraktan onunla 'geyik' yapıyorsa, ev arkadaşınızı üzüldüğü bir ders meselesiyle ilgili 'teselli' ediyorsa, ağlarsınız, ama nefretten.
    ha bi de sizinle bir kere ayrılıp sonra geri dönünce sizi sadece yatak için kullandıysa ve siz ben böyle devam etmem diyince ya zaten sen de biliyosun ilk seferinde duygusal herşey bitmişti diye savunma yapıyorsa ondan nefret edilir.
    #79625 starbuck | 10 yıl önce
     
  10. 10
    hiç yapamadım. pek mantıklı da gelmiyor açıkçası. eğer gerçekten sevdiysen, ki sevgilinse sevmiş olman lazım, nefret nasıl hissedebilirsin sevdiğin insana karşı?
    #79640 kriptografist | 10 yıl önce
     
  11. 11
    kullanıldığınızı anlamanızla hissedebileceğiniz hede.
    zaten o zaman o nefretin çoğu esasen kendinize oluyor, salaklığınıza.