kayıt

sezen aksu

  1. 1
    taptığım sanatçıdır. 3 gün söylese 3 gün yemem içmem uyumam dinlerim.
    he birde müzik piyasasından çekilse ne olcağını çok merak ediyorum * )
    #9929 porselen bebek | 14 yıl önce
     
  2. 2
    kanımca kalitesiz bir şarkıcıdır, yaptığı şarkılar prozodi bozuklukları ile doludur. sahip olduğu, güzelliği tartışmaya açık birkaç şarkı ile malın gözüne vurmuştur. geri kalanların hepsi arabadan atladı-pantolonu patladı şeklindedir.(bkz: yeee yeee yee çıtır çıtır)
    #9999 chronzon | 14 yıl önce
     
  3. 3
    git, sen ağlama, şarkı söylemek lazım ve adı bende saklı sanırım en iyi albümleri olarak gösterilebilir ki buradan da -en az 4-5 tane en iyi albümü söylemek- çok daha fazla albümü olduğu yani oldukça başarılı bir sanatçı olduğu söylenebilir..
    #13909 isinylmz | 14 yıl önce
     
  4. 4
    12 eylül 1980 sonrası, kenan evren in başkanlığını kutlama resepsiyonuna davet edilen ve bu daveti aldığı için büyük onur ve mutluluk duyduğunu basın açıklamasıyla duyuran sanatçıdır. gelgelelim, 12 eylül 2010 için, 'darbeyle hesaplaşılacak, evet vermeyenin iki alemde de ruhu lekelidir.' diyen sanatçı da kendisi. nasıl, iyi mi?
    #29142 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  5. 5
    müzikal anlamda başarılı bir insan olduğu yadsınamaz olmakla birlikte, kimi zaman oldukça çılgın eserlere de imza atması ve sonrasında yakaladığı başarı ile "sezen aksu olmak varmış bu dünyada be" dememe sebep olan şarkıcı, söz yazarı.
    bu konuda aklıma ilk gelen örnek:

    ..
    bunlar benim fikrim mi?
    kısa metraj filmim mi?
    irfanım mı ilmim mi?
    yuh diye sövesim var!
    sponsorlu bağlantılar
    zihin oyunlarım mı?
    resmi duyumlarım mı?
    koyun oyunlarım mı (bazı sitelerde "uyumlarım" diye de geçmekte.)
    kah kah gülesim var!
    ...

    şimdi bu sözleri ben yazmış olup "millet bi' şarkı yazdık ama siz ne dersiniz" diye üç beş kişiye okutsam, arkamdan teneke bağlar zaten manyaktı bu diyerek gönderirler; şarkı sözlerimi de façebuklarda mesenelerde yazarlar eşe dosta. lakin bu dizeler, bir dönemin popüler şarkıları arasında açık ara önde giden sezen aksu imzalı "çakkıdı" şarkısına aittir.

    not: orada o "sponsorlu bağlantılar"ı gördün değil mi? evet evet gördün. o yazı aynen sitede mevcuttu ve ben onu ilk bakışta o kadar şarkıya ait zannettim ki yadırgamadım bile; koyun uyumları varsa sponsorlu bağlantılar neden olmasın dedim sonuçta, elde değil. "ortağı olmuşum düzeneğin" kısmını da "ortalık olmuş müze neyim" anlıyordum zaten, doğrusunu öğrendim böylelikle; öğrenmenin yaşı yok.
    #47100 vaybenimelektrikcim | 13 yıl önce
     
  6. 6
    biz dişilerin bilek kesme, zırlama, hönkür pönkür ağlama seanslarında dinlemekten bıkmadığı kadındır. keder tanrısıdır. gıdığı yeriz.

    (bkz: vazgeçtim )
    #51042 kulakmemesimafyasi | 12 yıl önce
     
  7. 7
    hakkında ne söylenılse az qelen kısıdır o benım en huzunlu zamanlarımda hep yanımdadır sankı ınsan onun sarkılarıyla aglayınca daha da hıssedıyo bazı seylerı her sarkısı qüzel her ınsan kendınden bsyler bulur onda alkışları hakeden nadir insanlardan biridir kendısı
    #51060 merwedeviance | 12 yıl önce
     
  8. 8
    her şarkısında kendimden veya çevremdekilerden bi iz bulduğum kişidir.özellikle aşık (ya da ben genelde kendimi öyle sanarım) olduğum zamanlarda kesin bi şarkısını o kişiye gönderdiğim kişidir sezen aksu
    #51065 amazon | 12 yıl önce
     
  9. 9
    bir yıldız tilbe olamaz. tek şansı doğru menajer doğru prodüktörlerle beraber kokain çekmesidir.
    #55455 la bi kalk git | 11 yıl önce