kayıt

bir filmin kitabını okuyup artislik yapan insan

  1. 1
    son zamanlarda internet ortamında özellikle game of thrones temalı konularda kendilerini gösteren sikko heriflerdir. kitabını okuyarak bi bok olunduğunu sanarlar sanki kitabı okumadan diziyi izleyenler cahil dothraki , kendileri ise 18.kuşaktan lannister dır. hele bunlar bi de yüzüklerin efendisi, silmarillion u felan da okumuşlarsa değmeyin havalarına
    (bkz: bi bitmediniz amk )
    #65778 acrosstheuniverse | 11 yıl önce
     
  2. 2
    * sözlüğe -bilgi pınarımıza- yanlış bilgi girildiğini görüp naçizane düzeltme yapmaya çalışan şahısların yaftalandıkları formdur şu an için bahsedilen artistler..

    evet serinin kitaplarını dizisini izlemiştirler ve bu serileri gerçekten de sevdiklerindendirki yanlış bir şey görünce düzeltmek isterler , "kitabı okuyup napcan yeaa , dizisi filmi çıktı-çıkar" kafasındaki güruhunda hoşuna gitmezler..
    #65780 respector | 11 yıl önce
     
  3. 3
    edebiyatın sinemadan daha üstün bir sanat dalı olduğunu düşünür. öyle midir, değil midir yorum sizin.
    #65785 stfu | 11 yıl önce
     
  4. 4
    bi de bunların ansızın spoiler veren versiyonları vardır onlara bişey demiyorum tarih yargılasın onları
    #65788 acrosstheuniverse | 11 yıl önce
     
  5. 5
    terbiyesizliğinin nedeni ne kitap okumasıdır, ne de okuduğu kitapla ilgili konuşmasıdır. asıl neden, kitabını okumamayı seçmiş insanları hiçe sayarak spoiler yağdırması, garip bir bilgelik havasına bürünüp kendisini bu konuda duayen sanmasıdır. takdir edilmek mi ister, yoksa şekilcilik mi bilinmez ama garip bir kendini kabul ettirme anlayışında olduğu söylenebilir. sen okudun diye izlemek isteyen insanlara neden zehir ediyorsun arkadaşım? diziyi/filmi izlemek isteyenleri geç, belki sadece kitabı okumak isteyen insanlar var aramızda?

    ben de game of thrones diye bildiğimiz song of fire and ice serisini okudum, hatta taa dizisi bile çekilmeden önce. yaptığım en büyük şey, gerçekten merak eden arkadaşlarıma dizinin beraber izlediğimiz en son yayınlanan bölümünün aslında kitapta nasıl işlendiğini anlatmaktan öteye geçmemiştir. etrafına azıcık saygısı olan insanın takınması gereken tavır da budur.
    #65822 fingolfin | 11 yıl önce
     
  6. 6
    özü "fenerbahçeyi destekliyorum (not:galatasaraylıyım)" şeklindeki süslü beyanlarla terbiyesizlikle itham edilen insandır , arada geçen diyaloglar görülmeden yargılanmıştır..

    ne duayenlik çabası yada bilgeliği arkadaşım ? hangi saygısızlıkla nereye kabul ettirmeye çalışıyormuşuz kendimizi ? sanki " keh keh , sizi hınzır cahiller alın bakiyim" demişim gibi ömrü hayatımda özel bir durumda verdiğim tek spoilerı nasıl spoiler yağdırmak durumuna yerleştiriyosun ? kaldı ki buna karşı bir insan olmama rağmen #64696

    şeklinde atar yapması da yadırganmamalıdır çünkü kalbi kırılmış olabilir..
    #65828 respector | 11 yıl önce
     
  7. 7
    kitabını okuyup daha hayırlı bir işe vesile olan insanlardır.
    #67052 eskiblackhand | 11 yıl önce