kayıt

mini etek giyen kadına bakan öküz

  1. 1
    heteroseksüel bir erkek olma ihtimali hayli fazladır. kendisine öküz denmeyi ne kadar hak ediyor tartışmalıdır, zira yaratılışı gereği hormanlarının kişiliğine yaptığı etki hesap edilmelidir.
    elbette bakmayı abartıp "bakarım abi ben, ohşş" moduna getirmek bir yerde öküzlüktür ama, kadınlar da erkeklere bakıyor. biz onlara inek diyor muyuz? ayıp ayıp..duymamış olayım.
    #65771 stfu | 11 yıl önce
     
  2. 2
    mini eteğin giyilme amacı havadar olması değil ise giyen kadının istediğini* yapan erkektir. fakat niye öküzdür bilinmez?
    #65801 dadada | 11 yıl önce
     
  3. 3
    bugün mini etekli bi ablamımızın yerinden kalkmasıyla etrafımdaki 7 erkeğin de (gözlemledim) gözleriyle kızı yemesi olayı.
    (bkz: odtü kütüphane )(bkz: sosyolojik gözlem )
    #65809 kikikismi | 11 yıl önce
     
  4. 4
    ilk önce başlığın yazarına bir kadının mini etek giyip giymediğini nereden anladığı sorulmalıdır, sonrası;

    mini etek giysin giymesin, her kadına bakarım diyendir aynı zamanda*. Öküzlük kavramıylaysa ne ima edildiği belli değildir, acaba kişinin kendisinin yaptığı davranışları başkasında görünce yaftalaması mıdır, yoksa bir gerçeklik kavramına sahip olmadığı için gerçekliği kurgusal değerlerde mi aramaktadır, hoş hangi değer kurgusal değil ki, bilinmez muhtemelen yazarın da bir fikri yoktur bu konuda*
    #65821 ayiboan | 11 yıl önce
     
  5. 5
    mini etek giyip sonra bakmalarından şikaet eden öküz kadar masumdur
    #65858 sirjohn | 11 yıl önce
     
  6. 6
    mini etek giyen kadınla, dar tişört giyen erkeğin hiçbir farkı yoktur, her ikisi de içgüdü gereği, beğenilmek isterler tüm insanlar gibi, kendini iyi hissetmek ve beğenildiğini düşünerek tatmin olmak doğaldır. ister istemez aynı ortamda bulunan, ve ya sokaktan geçen her erkek ve kadın birbirlerine bakarlar, ancak öküzlükle kastedilen kadını rahatsız edecek şekilde gözlerini dikmek suretiyle bön bön bakmaktır. kadının mini etek giymekteki amacı bakılmaktır ve ya erkek bakınca öküz olmaz demekle, bebeklere cinsel taciz olmasın diye peçe takalım, kadınları taciz edelim çalışmasınlar, tecavüz ettik çünkü istedi gibi sözleri söyleyen zihniyetin temelde bir farkı yoktur. kadın olmak zordur.
    #70998 starbuck | 11 yıl önce
     
  7. 7
    bir kadın olarak kendim de bazen baktığım için öküz olarak nitelendirmek ne kadar doğru emin olmadığım insan tipidir. öküz olan ise mini etek giyen-giymeyen kadına laf atan, bakmaktan da öte gözleriyle yiyendir. normal bir şekilde her insana bakma özgürlüğümüz olmalı.
    #87005 nihil | 10 yıl önce
     
  8. 8
    belki utanır da gözünü kaçırır diye adamın gözünün içine dik dik baksan da vazgeçmez, bir de türkü çığırmaya başladı mı yandın, yaşadığın semte, kente, ülkeye, dünyaya, hatta insanlığa lanet edersin. toplumu kadının kahkaha atmasının suç olduğu bir yapıya bir adım daha yaklaştıranlardan biriyle daha tanışmışsındır ve ruhunu biraz daha kirletilmiş hissedersin. Ve hatta belki de kim bilir bu kişiyle bir dahaki sefer bir minibüste sadece kollarınız birbirine temas etmesi yoluyla haz duyarken karşılaşacaksındır.
    #87008 ysminc | 10 yıl önce
     
  9. 9
    çoğu sözlük yazarı tarafından "mini etek giyen kadına bakan öküzdür." olarak anlaşılan ve itiraz edilen başlıktır. doğrusu "mini etek giyen kadına bakan öküz" olan başlıkta öküz olan bir kişinin mini etek giyen kadına öküz öküz bakmasından bahsedilmiştir.
    #87009 ysminc | 10 yıl önce