kayıt

boğa burcu

  1. 1
    21 nisan-21 mayıs tarihleri arasında doğanların içinde olduğu burçtur. genel olarak hırslı,kıskanç,inatçı,arasıra çekingen, kinci insanlardır.(ayrıca öyleyim diye söylemiyorum ama geçerken sevilesi, konuşulası, komik insanlarız.) sahip olma isteği yaşam felsefeleridir.
    #64828 ams | 11 yıl önce
     
  2. 2
    Gezegeni Venüs'tür. O nedenle sanata, müziğe, artistik şeylere pek düşkündür bunlar. Bi de ideal koca olur(muş) boğa erkekleri. Yemek yemeye, cinselliğe, pahalı şeylere ve yeniliklere pek düşünlerdir. Burcumdur.
    #64851 lefteris | 11 yıl önce
     
  3. 3
    Burçların içinde özellikleri en güzel olanıdır. Kin tutmaz, huzuru bozulmadığı sürece insanları umursamaz, kalbi kocamandır, ayakları yere basar, garanticidir, risk almayı sevmez, iyi bir damak tadı vardır.. İyi yemek, iyi müzik, iyi seks favorileridir. Arkadaşlığı bir numaradır, kesinlikle ortada bırakmaz. Başkalarını kendinden önde tutar, bu yüzden kaybeder bazen.
    Akrep burcunun tam zıttıdır, birlikte zıtların uyumunu sergilerler ama ilişkileri ya uzun sürmez ya da bir noktaya kadar birbirlerine tahammül edebilirler.
    #65235 firtina | 11 yıl önce
     
  4. 4
    bu kadar inatçı, bu kadar atarlısını görmedim. ani çıkışları anlayabilene aşk olsun. kendileri de anlayabilmiş değillerdir zaten. bir de o kadar çok yemek yiyorlar ki ben o kadar yesem obezite garantiydi.
    #65295 siyahbeyaz | 11 yıl önce
     
  5. 5
    En sevdiğim burçlardan biridir, çok arkadaşım vardır boğa,kendilerine has insanlardır ha ama sinirlenince beni çileden çıkartıyorlar o ayrı, inatçı oldukları zamanları vardır bunların, o aralar kaçın yanlarından sonra sevimlilik felan halledersiniz.
     
  6. 6
    boğa erkeğinin aşkı bir başkadır.iliklerinize kadar hissedersiniz sevildiğinizi.sevdi mi o kadar çok sever ki inanasınız gelmez.
    #65385 moody | 11 yıl önce
     
  7. 7
    hımbıl boğa olarak geçer bazı yerlerde. kelimenin anlamına sözlükten bakmak gerekmeden boğa burçlu insanın yaşantısıdan çıkarılabilir anlamı.
    #69580 null | 11 yıl önce