kayıt

kızların espri yapamama nedenleri

  1. 1
    yapamamaları olabilir.
    #63771 dadada | 11 yıl önce
     
  2. 2
    olmayan nedenlerdir. kızlar bal gibi de espri yapabilirler. cinsiyetçilik yapmaya gerek yok.

    ama söz konusu türk kızları olunca durum her zamanki gibi biraz değişiyor tabi. kendi aralarında ya hiç espri yapmamaları ya da espri yaptıklarını sanıp anlamsızca kahkaha atmalarından ya da erkeklerin yaptıkları esprilerde hep dinleyici olan taraf olmalarından anlayabilirsiniz ki, türk kızının mizah duygusu hiç ama hiç gelişmemiştir.
    #63772 stfu | 11 yıl önce
     
  3. 3
    geveze türk erkeği yüzünden olabilir.

    tutturmuşsunuz bi "kızlar güldüren erkekleri seviyo" diye bi söz; espri yapmaya kasmaktan başka bi sikim yaptığınız yok. bu durumda kız hiç kasar mı amk? ben kız olsam ben de hiç espri yapmam. zaten güldürmek için binlerce şebeklik yapan mal var etrafta.
    #63787 asdfasdfasdf | 11 yıl önce
     
  4. 4
    üzerine pratik yapacak fırsatları olmaması
    #77301 ayiboan | 10 yıl önce
     
  5. 5
    ihtiyaçları olmamasından kaynaklanır.***
     
  6. 6
    fiziksel görünüşle yargılandıklarından, sadece güzelliğe yatırım yapmaları.
     
  7. 7
    genelde laf sokmaya programlı oldukları için espri kabiliyetlerinin daha geride kalmasından kaynaklanır.
    (bkz: ince espri ve laf sokma arasındaki farklar )
    #91041 mechanil | 10 yıl önce
     
  8. 8
    hıı sensin salak taam mı'nın yeterli olduğunu düşünmelerinden dolayı olabilir. o değilse bile twitter'dan küçük çaplı göndermeler yapmanın da hemcinsleri üzerindeki etkisinden kaynaklanıyordur.
    edit: susma haykır, istisnalar vardır.
     
  9. 9
    erkeklerin kendini üstün görmeye çalışmalarının bir diğer sonucu olan genellemenin nedenleridir. çünkü erkekler harika varlıklar. hepsi harika espri anlayışına sahip, bu yüzden kadınlar sadece gülmekle yetiniyorlar , espri yapmalarına gerek kalmıyor. * mutlu musunuz la erkekler?
    #91051 nihil | 10 yıl önce
     
  10. 10
    olm çok garip bu bizim insan. bkz 2. entry, adam cinsiyetçilik yapma demiş, tam artıyı basacağım sonra türk kızları istisna yazmış. la bende mi bir anormallik var acaba. çok mu yanlış anlıyorum, bilemiyorum yahu...

    hayır diğer milletlerle karşılaştırabilirsin, o farklı yaparken bu farklı yapıyordur, kültür çünkü bu anasını satayım. kadınların bu ülkede gördükleri malesef espri yeteneklerini geliştirmeye yetmiyor. en basitinden çoğu okumuyor bile, bir konuda fikri yok, ya da fikri var ama bilgisi yok mesela. ne esprisi bekliyorsun sayın a.ko.? bunların hepsi karşı cins için de geçerli. abi deli ediyorsunuz beni ya.

    madem cinsiyetçilik yapacaksın kasma lak lak edip. cönsöyötçölök yöpmöyön nöm nöm
    #103969 feminist as fuck | 7 yıl önce