kayıt

sevgiliyle arkadaş gibi olmak

  1. 1
    aslında iyi olandır. sevgili olmak demek iki tarafın da belirli bir role bürünmesi demek değildir. kendiniz olun. bu sayede daha uzun ilişkileriniz olur.
    #61933 dadada | 11 yıl önce
     
  2. 2
    ilişkide genellikle 2 koca yılı devirdikten sonra ortaya çıkan sevimli durum.
    her çiftte olmuyor bu. tutmuyor yani anlayacağınız. ama güzel bir şey. herkesin sevgilisi bir yerde arkadaşttır, dosttur falan ama bu çift türlerinin durumu daha bir farklıdır.
    hep gıpta etmişimdir ama nedense böyle kanka bir sevgili bulamadım kendime. çıktığım hatunlar ciddiyet konusunda margaret thatcher ile yarışan tiplerdi, ben de onlara uydum hep.
    yoksa ben de istemez miyim "müdür naptın ya" diye hal hatır sormayı sevgiliye. şimdi öyle sorsam "müdür mü, aa üzerime iyilik sağlık, sen iyice ankara bebesiymişsin, ben seni çok yanlış tanımışım, lütfen ayrılalım" der o dakikada, ben de kalırım ortada sap gibi.
    #61938 stfu | 11 yıl önce
     
  3. 3
    kanımca olması gerekendir. misal bir dönem arkadaşken daha sonra sevgili olmuşsanız aranızdaki o eski arkadaş bağını kaybetmek ilişkinize çok şey kaybettirecektir zira siz o arkadaş karakterine vurulup onun üzerine bir ilişki inşa etmiştiniz.
    #61939 burocknroll | 11 yıl önce
     
  4. 4
    sevgiliden ayrıldıktan sonra mal gibi ortada bırakan durumdur, zira sevgiliniz en yakın arkadaşlarınızdan biri haline geldiyse ayrıldıktan sonra yokluğunu çok çekersiniz. ayrıldıktan sonra da arkadaşlık devam eder mi o bir soru işareti.
    #61968 changeishard | 11 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: arkadaşla sevgili gibi olmak) tan daha iyi olan durumdur kanımca
    #73062 respector | 11 yıl önce
     
  6. 6
    karşı tarafın "ne boktan bi çiftiz ya" demesiyle sonlanır.
     
  7. 7
    arkadaş gibi olmak mükemmel bir durumdur. sevgilinin en iyi arkadaşın olması ise boktan bir durumdur. ayrılıkla beraber en yakın arkadaşınızın de gitmesi ihtimali vardır. bir de sevgilinle sadece arkadaş gibi olmak vardır ki artık "panpa ayrılsak mı yaa" sorusunu beraberinde getirir.
    #73079 lala | 11 yıl önce