kayıt

dota2

  1. 1
    dota 1'in gelişmişi. aktif geliştiricisi icefrog'un valve ile anlaşması üzerine iğrenç karakter çizimleriyle doldurulmuş beta sürümü oynanan online oyun. alternatifleri için (bkz: lol)
    #61465 mr black president | 11 yıl önce
     
  2. 2
    Valve'in source motoruyla yapılan oyun. Clasic Dota'nın aksine çok daha gelistirilmiş grafik renderlarıyla daha gerçekçi bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca Steam ile tümleşik oynadığımız için karakter ve arayüz için bir çok itemlar bulunmaktadır. Oyun geçtiğimiz günlerde tam sürümünü release etti. Oyundaki favori özellik değiştirilebilir Kullanıcı arayüzüdür ve tabii ki yeni başlayan oyuncular için dota öğrenmek daha kolay oldu. Açıkcası iyi mi oldu kötü mü? bilemiyorum ama nooblar ile proları ayrıştırmak için Level sistemi getirildi. Bu yolla pro oyuncular çabucak level alacak ve kendi denkleriyle kapışacak. Bu da yeni başlayan 1 level birinin 40 level biriyle kapışmasını engelliycek. Smartt !
    #71051 mt2atakan | 11 yıl önce
     
  3. 3
    oyun betadan çıktı fakat hala bi çok eksiği var. bu haliyle bile competitive olarak yeterliyken dota 1'in bıraktığı yerden hala tam anlamıyla devam edememektedir. ti3 öncesi bizim yarattığımız ödül havuzunu pazarlamak isteyen Gabe Newell oyunu betadan çıkardı. zaten sıkıntılı olan public matchmaking yeni başlayanları illet edebilir. free to play olması alt taraflarda kalitesizliğe neden olacak gibi, lol serverlarının durumunu düşündükçe korkmuyor değilim. keşke kapalı bi grup arasında oynanmaya devam edilebilseydi.
    #71150 mr black president | 11 yıl önce
     
  4. 4
    serverlar kapalıdır, f2p olmasına rağmen 450,000 oyuncu ile sınırlıdır, betadan çıktığı gün dota2 ye başlamak isteyen arkadaşımı oyun için sıraya sokmuştur. matchmaking range olayı kendi seviyenize yakın insanları karşınıza/takımınıza koymaktadır en azından o amaçlanmıştır. kendi içinde item'lar sayesinde bir market yaratması beni rahatsız etse de tek sıkıntısı rus playerlar hariç budur.
    #71197 divergent | 11 yıl önce