kayıt

odtü medya ödülleri

  1. 1
    bugün girip bir güzel oylarımı verdiğim,sonuçlarını merak ettiğim hoş etkinlik.
    #9027 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  2. 2
    sonunda odtü'nün de, reklamını yapmak için o sene en çok kim konuşuluyorsa, onu okula davet etmek marifetiyle, medyada "geniş" yer bulan filanca üniversitelerden farkı kalmadığını gördüğüm ödüllerdir. bir bilim merkezi nasıl oluyor da kendisini(tut ki en iyi komedyen ödülünü şahan gökbakar ya da en iyi spor yorumcusu ödülünü erman toroğlu aldı) böyle durumlara sokuyor, anlam veremiyorum.

    peki hayatının en eğlenceli olabilecek yıllarını - acun ılıcalı yarım yamalak İngilizcesiyle dünyayı gezip paraları kaldırırken - doktora tezi hazırlamaya, kitaplarla yaşamaya, kütüphanelerde dirsek çürütmeye yeğ tutan profesörlerimize de "gelin var mısın yok musun'a 'siz en iyisisiniz' deyin." diye rica edip kendi kendimizi sistemin çarklarına alet edecek miyiz?

    ya da kısa yoldan, "odtü, sermayenin ve gücün önünde saygıyla eğiliyor." deyip, bir de kendimizi ülkenin en iyi üniversitesi diye tanımlayacak mıyız?

    ben "yokum" diyorum. bu okulun bilime katkı yaptığını, - verecekse - bilime ödül vereceğini, - birilerini onore edecekse - bunların öğrenciler ya da bilim insanları olduğunu görene kadar da öyle diyeceğim.
    #9050 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  3. 3
    yakışmadı, bilkentten farkımızın kalmadığının resmidir.*
    #9079 chronzon | 14 yıl önce
     
  4. 4
    organizasyonunu pek beğenmediğim etkinliktir. umarım ki kazanılan tecrübelerle sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler çıkacak ortaya
    #17146 burocknroll | 14 yıl önce
     
  5. 5
    http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=10077
    #26017 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  6. 6
    odtü radyo topluluğu'nun her yıl düzenlediği ve bu yıl 19 mayıs'ta gerçekleştirilecek olan tören.
    #59940 bubi | 11 yıl önce