kayıt

az rastlanan isme sahip olma karizması

  1. 1
    "adım aptalca olabilir ama kimsede yok ve bu çok cool bir durum" diyen insanın sahip olduğu şey.

    not: eğer adınız ahmet, mehmet ya da fatma ise karizmanız yok demiyoruz tabi. ama lütfen siz de biraz farklı olun canım, ahmet ne?
    #60076 stfu | 11 yıl önce
     
  2. 2
    bir değil iki tane böyle bir isme sahibim, bazen hangisinin karizmasını kullanacağımı şaşırıyorum.
    #60095 run forest run | 11 yıl önce
     
  3. 3
    üstüne bi de az rastlanan soyadım var, resmi işlerde adamı hasta eder, kimse anlamaz kodla dur ama özel hayata gelince harbi bi havası var.
    #60131 virvir | 11 yıl önce
     
  4. 4
    bence hiçbir karizması yok. yurdum insanı söylemiyorken ,yurtdışındaki insanlara söyletmek daha da zor. Kün diyorlardı bana ve hiç hoş değildi-.-. Ah baba ah ne bu isim allasen!
     
  5. 5
    sürekli "anlamı ne", "neyin kısaltması" ve "hangi dil" şeklinde sorular alabilirsiniz. yapacağınız en güzel şey "ananın amı" diyip fütursuzca uzaklaşmak olabilir.
    #60235 bobigeloglum | 11 yıl önce
     
  6. 6
    tanışma aşamasında büyük sıkıntı yaratır, resmi işlemlerde tek seferde anlayan memur zor bulursunuz ama insanlar kanıksadıktan sonra kulağa daha hoş gelmeye başlar fakat yine de insan ilişkilerinde çok önemli bir yeri olan tanışma faslını zorlaştırdığı için tasvip etmiyorum. tabi şuanki isminize yapılacak bir çözüm yok fakat bari biz çocuklarımıza yapmayalım. çok kampanya misali oldu ama korkmayın; az rastlanan isme sahip olanlara destek hattı numarası vermeyeceğim.
    #60245 dagdagezentavuk | 11 yıl önce
     
  7. 7
    Tanışıp da adınızı ilk söylediğinizde hatırlanmama oranı yüksektir. Ya da telaffuzunu anlamamışlardır bu yüzden bir kaç kez söyletirler. Bilet alırken vs. vakit kaybetmemek için tekrarlatmayayım vakit kazanayım diyerekden sağır duymaz uydurur misali saçma şebelek bir şey yazabilirler bilete. O kadar da karizmatik bir durum değildir yani.
    #67452 eksili pilav | 11 yıl önce
     
  8. 8
    türkünün yabancısının, hiç kimsenin anlamadığı, ne diyeceğimi bilemediğim ve sikeyim öyle karizmayı demek istediğim karizma.
    #67470 mtd | 11 yıl önce
     
  9. 9
    şahsımın da az buçuk hissettiği karizmadır , vakti zamanın da internette dolaşan bir uygulamanın dediğine bakılırsa 200.000 kişi de bir görünüyomuşum **
    #67471 respector | 11 yıl önce
     
  10. 10
    aslında olmayan karizmadır. Hele ki devlet daireleri yanlış yazsın adınızı o zaman uğraşın durun. Hiç hoş değil
     
  11. 11
    sahip olamadığım duygudur.
    #84063 abonededi | 10 yıl önce
     
  12. 12
    yaşayamadığım karizmadır. onun yerine lakap kullanıldığı oldu.*
     
  13. 13
    böyle bir karizmanın olduğu düşünülüyor ki, yeni nesil ebeveynler çocuklar değişik değişik isimler koyuyor. yapmayın.
    #84066 nihil | 10 yıl önce
     
  14. 14
    ismine benzer isimlere de tepki vermeye başlamana yol açar. bi süre sonra insanları düzeltmekten de vazgeçersin hepsi senin ismin olur bakmışsın bir sürü isme dönüp bakmaya başlamışsın.
    #84072 vinum daemonum | 10 yıl önce
     
  15. 15
    (bkz: burjuva isimleri)