kayıt

manchester united fc

  1. 1
    red devils olarak da bilinen ingiliz futbol takımıdır. takımı 24 yıldır sir alex ferguson çalıştırmaktadır. 1986 yılında geldiği bu takımda aralıksız görev yapmıştır.Şampiyonlar ligi kupasını 3 kez kazanmıştır.
    #8634 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  2. 2
    endustriyel futbolun tepesindeki futbol klubu.
    sporun yuzkarasi futbol klupleri siralamasinda ilk 5 te olan takim.
    #8672 kutsal kereste | 14 yıl önce
     
  3. 3
    oynadıkları hızlı futbol ile izleyenlere maksimum seyir zevki sunan takımdır. başka hiç bir takım ortalama olarak bu kadar zevk vermez. barcelona öne geçip bütün maç pas yapmasıyla seyirciyi soğutur*, real madrid hala takım olamamanın sonucu olarak kombinasyon tatmini yaşatmaz seyirciye. oysa manu oynadığı futbolla her kesimden futbol izleyicisini hazza boğar..

    haz demişken bir bağlantı yapacak olursak :

    futbol'u seks ile ilişkilendirdiğimizde, barcelona bir - iki oyun yapıp sağlam bir çakış yaptıktan bütün geceyi kesin hamleler olmaksızın ön sevişmeyle geçirir.(bkz: pas yapmak). real madrid ateşli fakat ne yaptığından emin olmaksızın ilk tecrübesini yaşayan ergen gibidir, oraya buraya saldırır durmadan. heyecan doruktayken bir anda iktidar kaybı yaşar(bkz: kontradan gol yemek) ya da çok hızlı başlayıp erken boşalır(bkz: 10 dakkada 3 - 0 yapmak).. oysa manchester united, tam anlamıyla işi bilen bir rocco siffredi edasıyla, analından oralına, misyonerinden doggysine kadar her alanda tamamen mükemmel olmasa da oldukça tatmin edici bir performans sergiler. manchester united, kız olsam verirdim denecek tek takımdır.
    #8676 marvellous | 14 yıl önce
     
  4. 4
    bayerne elenerek 99 un rövanşını veren takım
    #9195 wolf55 | 14 yıl önce