kayıt

yan masada sürekli kıkırdaşan kız grubu

  1. 1
    efendim bu gruptan her mekanda bir adet bulunur. siz kafa dinlemeye bir bira içip bir şeyler okumak ya da metu sözlükte takılmak için bir mekana gidersiniz* * ancak bu kıkırdaşmalar veya zaman zaman kahkahaya varan enteresan gülme tipleri sizi deli edebilir. mümkünse bu gruba en uzak masayı seçin oturmak için.
    #58470 burocknroll | 11 yıl önce
     
  2. 2
    eğer içlerinden birisiyle kesişiyorsanız bilin ki sizin hakkınızda da konuşuyorlardır.ve biri sizi beğenmiştir. fırsatı kaçırmayın derim.
    #58493 calculus | 11 yıl önce
     
  3. 3
    ergenik bir vakadır, doğru düzgün iletişime geçme yolları varken niye bunu kullandıklarını merak etmişimdir hep, sonunda da öyleleride var demek ki dememe neden olmuşlardır.
    #58519 kendikendine | 11 yıl önce
     
  4. 4
    geçtiğimiz pazartesi günüydü. yan masadaki kız grubu aynen bu şekilde takılıyordu ama gel gör ki içlerinden biri kıkırdaşma olayına vik vik vik diye ses çıkararak katılıyordu. kesinlikle abartmıyorum değerli sözlük aynen böyleydi vik vik vik vikvik vikvikvikvikvik diziliş de böyle hatta.mekan da kebap56ydı.
    #58523 texyancy | 11 yıl önce
     
  5. 5
    ilk düşündüğüm ilkokulda derslerini kıran kız çocukları izlenimi eğer ki çarşıda makarada oturup kıkırdaşıyorlarsa hazırlık beginner öğrencileri fizikte kıkırdaşıyorlarsa kii bu en acıklısı yavrularımın hoşlandığı çocuk ya dersten çıkacak ya derse girmeyi bekliyor canım üzüldüm lan
    #58542 didonunahiri | 11 yıl önce
     
  6. 6
    masadan yavaşça kalkıp sandalyeyi hızla yerine doğru sürünce birkac sanıyeliğine susabilirler.
    işte tam bu sırada geber liseli bakışı atılmalıdır. sonra ağır ve kendinden emin bir şekilde kapıya yürünmelidir ama bunu yaparken kesinlikle tökezlememek gerek. tek sorun oturacak başka yerin bulunması.
    #58592 atletikadam | 11 yıl önce
     
  7. 7
    meraklandırır.
    #58754 transistor | 11 yıl önce