kayıt

evim sensin

  1. 1
    aşk tesadüfleri sever, incir reçeli ve ıssız adam combosunu izlememe nişanına layık görülmüş birisi olarak, izlemediğim takdirde bana sir ünvanı getirebilecek film.

    aynı zamanda türk sinema sektörünün geldiği noktayı görebilmeyi sağlamış bir filmdir. stanley kubrick'in üç gün önce sıçılmış boku bile şematize etmesinin "acaba ne anlam ifade ediyor?" şeklinde tartışıldığı sektöre kendimizi kabul ettiriş noktamız yapılmışın tekrarını yapmaktan ibaret.
    #53878 lord of the cakars | 11 yıl önce
     
  2. 2
    Bir ozcan deniz basyapiti. Oyunculuklarin asmis oldugu, insana gercek bir sanat eseri izledigini hissettiren, sanata degisik perspektiflerden bakmakla kalmayip adalet sistemi ve somuru duzenini sorgulayan bir basucu eseri ! Nefesiniz kesilerek izleyeceksiniz.
    #90000 fatifutu | 10 yıl önce
     
  3. 3
    özellikle fahriye evcen'in bebeksi konuşma şekli ve özcan deniz'in aşırı karizmatik sahneleri sayesinde adeta bir başyapıta dönmüş film.öyle bir başyapıt ki önünü alamadık.
    #90002 sveta | 10 yıl önce
     
  4. 4
    Hala nasıl olur da en iyi yabancı film dalında Akademi ödülünü alamadı onu anlayamıyorum. Hollywood lobisi çok taraflı davranıyor ondan hep. Hakkını yediler özcan'ın.
    #90004 stfu | 10 yıl önce