kayıt

hao jiu bu jian

  1. 27
    mutluluğun formülünü bulmuş olan yazar*
    #42954 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  2. 32
    hacı ile can'ı tanıştırmaya çalışan bir sarhoştan duymanın mümkün olduğu söz grubu.
    #58102 mechanil | 11 yıl önce
     
  3. 18
    gece itibariyle moderatörlükten ayrılan metu sözlük yazarı. pek tabi ki, 20 aralık metu taşşak baskını'nın payı büyüktür ancak bu birinci dünya savaşı'nın çıkış sebebini sırp veliahtının öldürülmesine bağlamak kadar anlamsız ve olgudan uzak bir tespit olur.

    sözlüğe yazar olmak dışında bir sorumluluğa da sahip olduğumdan ötürü sözlüğe çok daha fazla vakit ayırmam gerektiği ön kabulüyle başlarsak, çok uzun zamandır moderatörlüğün ve yazarlığın gerektirdiklerini yapmadığım ortadadır.

    muustafa altıoklar editi: metu sözlükteki tüm görevlerimden ve dernek üyeliğinden, bir yılın sonunda bir sikim olamayacağını gördüğüm için istifa ediyorum. Hak, helal vs sikimde değildir. Bu resmi bir açıklamadır.*

    bunun birden fazla nedeni olsa dahi, üretilecek bir takım sebepler bahane olmaktan öteye gidemeyecek. bununla beraber, henüz sözlük yönetimi tarafından bu istifaya cevap verilmemiş olmasına rağmen sözlüğün yeni bir döneme girmesi için evvela denetim mekanizmasının düzenlenmesi gerektiği görüşündeyim. bir moderatör ve bir admin sistemi(hala moderatör olan yazarlardan af dileyerek) tek parti demokrasisinden evla bir şey olmadığı gibi sözlüğün gerek duyduğu inovasyonlar ve sözlüğün genel işlerinin yürütülmesi için yeter sayı değildir.

    bütün bunların ışığında, bu geceki entry'leri ve başlıklarıyla geceyi şenlendiren insanlara teşekkür ederim. silinme işlemlerinin bir kızgınlık ve hırs ile yapılmadığını, aksine gerçekten sözlüğün çok zamandır ihtiyacı olan dinamizme katkı yaptıklarının farkında olarak çok eğlendiğimi bildirmek isterim. ancak görev teslimi resmen gerçekleşene ve bir yönetici onlayn olana kadar bu entry ve başlıkların şahsım tarafından silinmeye devam edileceğini de bildirmek isterim.

    son olarak naçizane önerim şudur: admin, moderatör, yazar, çaylak gibi zorunlu olduğu öngörülen 4 kategori için ciddi bir düzenleme getirilerek, sözlük formatına hakim, bu geceki gibi ekstra durumlarda ekstra tedbirler alabilecek, sözlüğün teknik anlamda gelişmesi için yeterli kualifikasyona da sahip 4 moderatör seçilsin. bu seçim de bir sürece yayılsın ve çok entry giren yazarların da içinde olacağı bir moderasyon değişimi gerçekleşsin. sözlüğe kodlarda destek olabilecekler ile bir teknik sorumluluk müessesesi bina edilsin ve admin mahalle muhtarı gibi herkesin peşinde koşmak mecburiyetinde kalmasın. ve bütün bunlar zirveden en az bir hafta önceye kadar bitsin. okulda afişleme yapılsın, yeni yazarlar aramıza katılsın ve lokalden doğan ama sağlam temellere sahip bir yapıya kavuşalım.

    metu sözlük kamuoyuna saygıyla duyrulur.***

    #35660 hao jiu bu jian | 13 yıl önce
     
  4. 24
    3 saat formülünün sahibi yazardır, saygıyı hakeder
    #42887 tark | 13 yıl önce
     
  5. 26
    3 yapar.
    #42907 marvellous | 13 yıl önce
     
  6. 28
    haftalardir yollarda, cin halk cumhuriyeti'ni karis karis geziyor. sozluk ahalisinden bir "hao n'ettin"e hasret. suradan takip edin de, sevinsin gariban.

    http://yoldatekbasina.com/
    #47028 hao jiu bu jian | 13 yıl önce
     
  7. 23
    (bkz: 127 hours)
    #42884 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  8. 25
    (bkz: seks)
    #42906 gzmaknc | 13 yıl önce
     
  9. 20
    sözlük dışında da hayatı olan bir yazar/mod olarak buraya çok vakit ayıramaması çok doğal olan ve sanki sözlüğü kalkındırmayı çok isterlermiş gibi saçma sapan hareketlerde bulunan yazarlar yüzünden gitmesi çok da doğal olmayandır. yine de kişisel kararıdır saygı duyarım.
    #35672 duman | 13 yıl önce
     
  10. 21
    isinylmz ile ne alıp veremediği olduğunu merak ettiğim, son entry'lerine hem cevap niteliğinde hem ayar verircesine entry'ler yazarak, isinylmz'yi sözlükten soğutmuş; "yazmayacam arkadaş!" dedirtmiş yazar.
    #36158 gzmaknc | 13 yıl önce