kayıt

hao jiu bu jian

  1. 19
    eski mod yeni yazardır, her türlü pisliğimden ötürü özür ve başarılar dilerim.
    #35667 isinylmz | 13 yıl önce
     
  2. 18
    gece itibariyle moderatörlükten ayrılan metu sözlük yazarı. pek tabi ki, 20 aralık metu taşşak baskını'nın payı büyüktür ancak bu birinci dünya savaşı'nın çıkış sebebini sırp veliahtının öldürülmesine bağlamak kadar anlamsız ve olgudan uzak bir tespit olur.

    sözlüğe yazar olmak dışında bir sorumluluğa da sahip olduğumdan ötürü sözlüğe çok daha fazla vakit ayırmam gerektiği ön kabulüyle başlarsak, çok uzun zamandır moderatörlüğün ve yazarlığın gerektirdiklerini yapmadığım ortadadır.

    muustafa altıoklar editi: metu sözlükteki tüm görevlerimden ve dernek üyeliğinden, bir yılın sonunda bir sikim olamayacağını gördüğüm için istifa ediyorum. Hak, helal vs sikimde değildir. Bu resmi bir açıklamadır.*

    bunun birden fazla nedeni olsa dahi, üretilecek bir takım sebepler bahane olmaktan öteye gidemeyecek. bununla beraber, henüz sözlük yönetimi tarafından bu istifaya cevap verilmemiş olmasına rağmen sözlüğün yeni bir döneme girmesi için evvela denetim mekanizmasının düzenlenmesi gerektiği görüşündeyim. bir moderatör ve bir admin sistemi(hala moderatör olan yazarlardan af dileyerek) tek parti demokrasisinden evla bir şey olmadığı gibi sözlüğün gerek duyduğu inovasyonlar ve sözlüğün genel işlerinin yürütülmesi için yeter sayı değildir.

    bütün bunların ışığında, bu geceki entry'leri ve başlıklarıyla geceyi şenlendiren insanlara teşekkür ederim. silinme işlemlerinin bir kızgınlık ve hırs ile yapılmadığını, aksine gerçekten sözlüğün çok zamandır ihtiyacı olan dinamizme katkı yaptıklarının farkında olarak çok eğlendiğimi bildirmek isterim. ancak görev teslimi resmen gerçekleşene ve bir yönetici onlayn olana kadar bu entry ve başlıkların şahsım tarafından silinmeye devam edileceğini de bildirmek isterim.

    son olarak naçizane önerim şudur: admin, moderatör, yazar, çaylak gibi zorunlu olduğu öngörülen 4 kategori için ciddi bir düzenleme getirilerek, sözlük formatına hakim, bu geceki gibi ekstra durumlarda ekstra tedbirler alabilecek, sözlüğün teknik anlamda gelişmesi için yeterli kualifikasyona da sahip 4 moderatör seçilsin. bu seçim de bir sürece yayılsın ve çok entry giren yazarların da içinde olacağı bir moderasyon değişimi gerçekleşsin. sözlüğe kodlarda destek olabilecekler ile bir teknik sorumluluk müessesesi bina edilsin ve admin mahalle muhtarı gibi herkesin peşinde koşmak mecburiyetinde kalmasın. ve bütün bunlar zirveden en az bir hafta önceye kadar bitsin. okulda afişleme yapılsın, yeni yazarlar aramıza katılsın ve lokalden doğan ama sağlam temellere sahip bir yapıya kavuşalım.

    metu sözlük kamuoyuna saygıyla duyrulur.***

    #35660 hao jiu bu jian | 13 yıl önce
     
  3. 17
    alex'in koşanı
    #33946 bollocks | 13 yıl önce
     
  4. 16
    bugünkü çabasıyla takdirleri hak etmiş, radyoyu canlı tutmuş yazarımızdır.teşekkürler
    #33702 lala | 13 yıl önce
     
  5. 15
    nöbetçi yayının yükünü çok başarılı bir şekilde kaldıran yazarımız. can yeleği gibi yetişiyor son saniyede. helal olsun
    #33700 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  6. 14
    açtığı başlıklar, yazdığı entryler, söylediği sözler, sarf ettiği her kelime ile kendisini bir başka güzel anlatan; düşünen çok düşünen ve düşündüren, teşvik eden; tahminimce övülmekten de hoşlanmayan; tanımaktan da onur duyduğum; yazar, moderatör, hoca ve üstat.
    #33624 isinylmz | 13 yıl önce
     
  7. 13
    adminin sahne korkusuyla uzaklaştığı yayına sahip çıkan adamdır, cesur dj dir. bu cesaretini hazırlanmadan program yapmasından da anlayabiliriz. hazır yoğun dinleyici kitlesini bulmuşken *sizden sonra biz girelim * yayına dedik, pas vermedi.olsun, bizi düşündü herhal, içinden ben sıçtım, çocuklar sıvamasın bari dediğini düşünüyorum. bravo hao, kalbimiz seninle. ayrıca hazırlayacağımız bomba programla biz de çok yakında metudio dayız bunu da buradan duyuralım senin bahanenle.
    #33057 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  8. 12
    çok sevdiğimizden takıldığımız biricik dj'imiz, mod'umuzdur, dostumuzdur. el attığı her işin hakkını vereceğinden eminiz! (bkz: way to go man)
    #33054 gzmaknc | 13 yıl önce
     
  9. 11
    kimseye yaranamamıştır. metudio'da adını söylemeyi unuttukları, yayın sonundaki ithamlar, halısaha maçında haddini bildirmeler, şöhreti bulunca götü başı dağıttılar havada uçuşmuştur. hatta şu anda ansızın yayına başlayıp ağzına gelene söyleyebilecek olandır.*
    #33052 hao jiu bu jian | 13 yıl önce
     
  10. 10
    (bkz: moderatörleştiremediklerimizden miymişsiniz)
    #29965 pascal ciburnika | 14 yıl önce
     
  11. 9
    (bkz: hao tut oğlum bak aysel ablan burada)
    #29603 pascal ciburnika | 14 yıl önce
     
  12. 8
    nick'iyle ilgi çekmeye çalışan ve anlaşılan beceren yazar.
    #29601 pascal ciburnika | 14 yıl önce
     
  13. 7
    aylardır adının anlamını merak edip google'ladığım, belki bir ipucu bulurum ümidiyle entrylerini dikkatle okuduğum yazar. Şu anda buldum anlamını, hayatımın bi amacı kalmamış gibi hissediyoum.
    #29309 pumpkin queen | 14 yıl önce
     
  14. 6
    kendileri sağolsunlar sık sık ukdelerimi doldurarak benim hep yarım yamalak yaptığım işleri tamamlamış kişilerden biri olmuştur. benim ukdelerim senin ukdelerin, senin tanımların benim tanımlarım *
    #29241 adamolmamiscocuk | 14 yıl önce
     
  15. 5
    nick altında şöyle bir şeyle karşılaşılıyor alakaya tuz biber'de:

    addicted to chaos-) başka şey istesem olacakmış.
    burocknroll -) sen bile yönetimin farkındasın ha.
    fuck buddy olunmak istenen ünlüler -) ünlü değilim ama böyle bir niyetin olduğundan da haberim yoktu.
    baba ben bu akşam erkek arkadaşımda kalacağım-) beni de tüpçü...*
    futbolu bulan adamın ilk sözleri -) iyi deneme ama bilemedin.
    #29095 hao jiu bu jian | 14 yıl önce