kayıt

fenerbahçe taraftarı

  1. 1
    içinde bolca spor tutkunu, takımına sadık, bilgili, sportmen insan bulunduran taraftar topluluğu.

    son olarak takımdan ayrılan, takıma çok şeyini katmış alexe bağlılıklarını çok iyi göstermiş gruptur. heykelini yaptırmışlar alexin! o derece sadık bir taraftar topluluğu işte.

    kötüleri de var tabi. ben de onları kenara ayırıyorum.

    edit: başlık üstüme kaldığından anlamını yitiren entry.
    #53678 mechanil | 12 yıl önce
     
  2. 2
    en asil oldukları için çekilemeyen, takımına en bağlı taraftar oldugu için düşmanları olan ve en iyisi oldukları için nefret edilen tafartar.
    #54097 gariban | 11 yıl önce
     
  3. 3
    kıskanıldıgı için hakaret edilen tafartar* bu küfürler çok da siklerinde* ****
    #54103 gariban | 11 yıl önce
     
  4. 4
    10 sene önceki 6-0 gs galibiyetini her daim dile getiren ama ne zaman bir gs li 13 sene önceki uefa kupası ve süper kupadan bahsetse ''amaaann hala ordamısınız siizzz'' diyerek izleyenlere bu neyin kafası dedirten karikatüristik topluluk.ha bi de şu 1461 trabzon olayı olduktan sonra daha yeni zar zor 1-0 yendikleri pendiği 1461 trabzonla kıyaslara girip bi de türkiye kupasını en çok almış galatasaray gibi bi takıma 8 senedir türkiye kupasını alamıyonuz ama biz bak daha geçen sene aldık hoş 30 sene domaldık onu almak için demeler,kendileri manchesterın yedeklerini yendikleri zamann ''o manchesterın yedekleri var ya galatasarayın toplam bedelinden fazlaaa'' diyip galatasaray yennce ''yedekleri yendiniz sevinmeyin'' diyen FEBE lere onu çekme bunu çek desek yeridir!bi de bu kafada yaşamalarını sağlayan içki duty freeden geliyo sanırım öle her yerde bulunmuyo denemek isteyenler ümitlenmesin