kayıt

evrim teorisi

  1. 1
    charles darwin in, tüm canlıların, milyonlarca yıl boyunca, bir bakterinin sürekli olarak gelişmesi sonucu oluştuğunu savunduğu bir teoridir. bilime birçok katkısı olsa da mantıkla çelişir...
     
  2. 2
    biyoloji biliminin tek sallama konusudur. level atlamak üzerine kuruludur. eğer adriana lima'yı 99 level olarak kabul edersek, maymunların 30'lu levellarda falan olduğunu söylemeye çalışır.

    öte yandan, uzun vadeli düşünmek isteyenler için önemli bir yatırım aracı olabilir. şöyle ki; bugün bir maymun çiftliği kurarsanız, bir kaç milyar yıl sonra çocuklarınıza messi ,ronaldo gibi futbolcular ya da bir mankenlik ajansı bırakabilirsiniz.

    yine bir rivayete göre, bu teoriye inanıp yine maymun çiftlikleri kurup, bunları evrimleştirerek yine uzun , çok uzun bir zaman sonra bir gerilla ordusu oluşturup, dünyanın tek hakimi olmanız da mümkündür.
    #7801 marvellous | 14 yıl önce
     
  3. 3
    türkiyede bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanların ne kadar fazla olduğunu en açık biçimde gösteren konudur. herkes mantıksız, sallama olduğunu düşünür ama kimse aga bu nedir biliyo musun diye sorulduğunda doğru düzgün cevap veremez.
    #7865 chronzon | 14 yıl önce
     
  4. 4
    grip virüsünün sürekli olarak başkalaşım geçirdiğinden dolayı hastalığın çaresinin bulunamamasının sebebidir aynı zamanda yani evrim teorisi direk olarak reddedilemez tartışılan insanın evrimi olmalıdır. ayrıca deli dana hastalığına sebep olan prionlar hiçbir canlılık belirtisi gösterememesine rağmen (yani dna ve hücresi olmayan ayrıca virüste olmayan) kendini kopyalamaktadır. veya bakterilerin bir süre sonra antibiyotiğe dirençli hale gelmeleride bir çeşit evrimdir.
    #14091 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  5. 5
    günümüzde harun yahya sağolsun din ile bilimi taban tabana zıt hale getiren konudur. aslında birçok noktada din ile çok alakalı olmamasına rağmen evrimi savunanlar dinsiz olarak görülmektedir. yazıktır, bu düşünce insanların düşünme yetisine ket vurmaktadır.
    #14118 burocknroll | 14 yıl önce
     
  6. 6
    'her şey kendiliğinden ortaya çıktı' deyişi. düşününüz, dünyanın üzerinde yaşayan türlü çeşitli, milyonlarca tür varlığın kendi kendine oluştuğunu, küçük mikroskobik elemanlardan -nasıl olduysa artık- birden canlandığını iddia ediyorlar. üniversite profesöründen tutun da, öğretmenine, bilmem ne mühendisine kadar -sayıları giderek azalsa da- buna inanmış. ve evrime inanan insanlar hep mutsuz, rahatsız. çünkü yüce allah'ın varlığını idrakten yoksunlar.'hani ara geçiş formları vardı, nerede hani, bir örnek ver bana kardeşim' diyorum, sesleri çıkmıyor. bana alelade bir kuş fosili gösteriyorlar ki, bu kuş hiçbir surette, hiçbir ciddi ilim insanınca ara geçiş formu olarak nitelenmiyor. ve yine suratlarında o rahatsız, mutsuz ifade beliriyor.
    allah'ın ilahi kudretini farkedemeyerek, hiçbirşey yoktan varolmaz teziyle ateizm zırvalarını savunurken, milyonlarca varlığın, yoktan var olan, bir bakteriden geldiğini söylüyorlar. kendileriyle çelişirken, agnostiğim, ateistim, puta taparım, uzaylılara taparım diyen dinden çıkmışların kafa karışıklığıdır evrim teorisi. ha doğru ya dünyaya ilk bakteri de meteorla gelmişti, doğrusun kardeş.
    #30311 kundi | 14 yıl önce
     
  7. 7
    aşağıdaki linkte çürütülmeye çalışılan teoridir.(bkz: kendi çapında oynamak)(bkz: bokunda boğulmak)

    http://www.darwinizminsonu.com/mekanizmalar06.html
    #52749 dadada | 12 yıl önce
     
  8. 8
    jeoloji ile güzel bir yaklaşımı şu videoda bulunabilir

    http://www.youtube.com/watch?v=B4JeYHXOW2g
    #68132 burocknroll | 11 yıl önce
     
  9. 9
    http://i.capsspot.com/s/4/9/2891.jpg
    #68137 acrosstheuniverse | 11 yıl önce
     
  10. 10
    evrime inananların %99'unun bilmediği teoridir. yersizdir, gereksizdir, yüz karasıdır.
    #68167 beril | 11 yıl önce
     
  11. 11
    sözlükteki birçok yazarın biyoloji bilmediğini gösteren teoridir.
    #83754 pyrogenic | 10 yıl önce
     
  12. 12
    çoğu insanın bilimin ne olduğu hangi ilkelerle ve çalışma yöntemleriyle hareket ettiğini bilmeden hakkında inananlar ya da inanmayanlar olarak kutuplaştığı teoridir. efendim bir çok kanıtla ve deneyle desteklenen bir teori var ortada. kendi içinde tutarlılığı yakalamış ve kuram sıfatını alabilmiş bir fikir. ulan bilim lan bu bilim. sen kendi dininin öğretilerini bu araştırmaya niye bulaştırıyorsun hayvan herif. araştırıyorlar işte bilim adamları. senin neyine amk. ille merak ettiysen aç oku bari amk neymiş ne değilmiş. bu sözüm ateistlere de. ulan sen niye bilimsel bir teoriyi din konusuna bulaştırıyorsun. "inanan aptallara karşı bir koz elde ettim galiba kesin doğru lan o zaman bu" demek de neyin nesi yani. teori amk bu. delillerin ve belli senaryoların teoriyi doğrulaması her zaman ve her yerde kesinlikle doğru olduğunu göstermez amk. ulan bilimsel bir teori konusunda "inanmak" veya "inanmamak" nasıl söz konusu olabilir anlamıyorum. ben big-bang'e inanıyorum veya inanmıyorum diye nasıl konuşabilir lan bir insan? sonra niye bizim ülkemizde bilim insanı yetişmiyor diye sorarsın tabi. neyse sakinim.
    #83770 solukbenizli | 10 yıl önce
     
  13. 13
    bir youtube kullanıcısı tarafından "metali doğaya bırakırsan arabaya dönüşmez" savıyla reddedilen teori.

    #102117 dark matter | 8 yıl önce