kayıt

kampüste akşamları çete halinde dolaşan köpekler

  1. 1
    havlama sesleriyle beni barakadan mimarlığa kadar koşturan hayvanlar.*
    #50118 dadada | 12 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: kampüste çete halinde çamış gibi uyuyan köpekler )
    #50124 kulakmemesimafyasi | 12 yıl önce
     
  3. 3
    yurda yürüyerek gitmek istediğiniz zamanlarda karşılaşırsanız kendileriyle otostop sebebidirler.
    #50147 limonata kolonyasi | 12 yıl önce
     
  4. 4
    kendilerinden kaçmak yapılacak en kötü şeylerden biridir zira "kaçan kovalanır". kaçmak yerine onlardan biriymiş gibi gecenin tehlikelerle dolu karanlığında etrafa korku salarak yürümeli ve onlara "önemli adam" imajı vermelisiniz. yanlarından geçerken en öndeki köpeğe "wassup dude?" demek de çözüm olabilir. olmayadabilir...
    #50165 ingilizanahtari | 12 yıl önce
     
  5. 5
    bu çete bobi ve çetesiyse hafif bir güven verebilir.
    #89780 fatifutu | 10 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: rezervuar köpekleri)
     
  7. 7
    Bu sabah saat 7 gibi bir tanesi medikonun önünden geçerken ormandan çıkıp bütün gücüyle üzerime doğru koştu. Eshedüenlaaa demeye kalmadan etrafımda dönüp kuyruk sallamaya başladı it. Bir saat anlamsızca korumalığımı yaptı. Tanısak çok severiz bence.
     
  8. 8
    hazırlık kavşağının karşısındaki ormanda vardı bunlardan bir grup. yağmurlu bir gün ağaçların arasına yapılan yürüyüş yolunan a1'e doğru gidiyordum. uzaklardan köpek sesleri duymaya başladım, fakat pek aldırış etmedim.
    sonrasında 5-10 metre yanımdan havlamaya başladılar ki ancak fark ettim. çok afedersiniz resmen "siktir git lan buradan" tonu vardı havlamalarında. ben bunu anladım o an. *
    ani bir refleksle kendimi yola attım. az kalsın eziliyordum, o ayrı bir olay. neyse iki halen tek parça yaşayabiliyorum.
    #89796 emmettbrown | 10 yıl önce
     
  9. 9
    yukarıda da bahsedildiği gibi bobi ve çetesiyse güven veren, fakat değilse (ki %90 değildir) sizi hunharca kovalayan, gündüz vakti gayet medeni bir yerde olsanız bile tarafından ısırılabileceğiniz köpeklerdir. sonra aylarca kuduz aşıları ile uğraşırsınız. tecrübe konuşuyor dikkatli olun a dostlar.
    #89941 sveta | 10 yıl önce