kayıt

kadının erkeğe vermesi

  1. 1
    birçok kişi tarafından kadının cinsel ilişkiye girmesini anlatan son derece çirkin bir tabirdir.almak-vermek olarak düşününce sanki bir alışveriş olayı gibi gözüken ve kadının pasif bir şekilde erkeğin haz almasına müsaade etmesi anlamını da açık bir şekilde karşılayan çok basit bir sözdür.tek suç erkeklerin midir tabii ki değildir suçun büyük kısmı kadınlarda ve kızlardadır bu kelimeyi onlarda en az erkekler kadar kullanıyorlardır çünkü.zaten kadının tek işi vermek adamın tek işi almaktır.cinsellik bundan ibarettir bu kadar ucuzlatın buyrun.
    #46488 gnsl | 13 yıl önce
     
  2. 2
    "erkeğin kadına vermesi"nden çok da farklı değildir zira erkek de gayet verecek bir şeye sahiptir. (bkz: ağzına vermek)

    kelimeler yıllar içinde anlamlarını çok kez kaybeder, bazen de zıt anlamına ulaşacak şekilde değiştirir. (bkz: estağfurullah)

    kısacası üzerine çok kafa yormamak gerekir. pompişlemek, düdüklemek, bafilemek, çakışmak, düzüşmek gibi birbirinden anlamsız ve amaçsız kelimenin sevişmek yerine kullanıldığı bir ülkede, dilde gayet basit ve masum bir kullanımdır, ticaret gibi görülen alıp-verme kullanımı.
    #46489 isinylmz | 13 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: çift kale maç )*
    #46501 comandante | 13 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: ver de bi keyif sigarası içelim)

    http://galeri.uludagsozluk.com/8/ver-de-bi-keyif-sigaras%c4%b1-i%c3%a7elim_87783.jpg
    #46503 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  5. 5
    sevişmek karşılıklı ve beraber yapılan bir eylem olduğundan mütevellit son derece saçma olan tabir.
    -- spoiler --


    ...ayrıca bir şeyi daha öğrendi: her sevi şenliğinden sonra sevgililer birbirlerinden, biri ötekine hayranlıkla bakmadan ayrılmamalıydılar, hem yenmiş hem yenilmiş olmalı, herhangi birinde aşırı doymuşluk ya da bıkkınlık duygusu uyanmamalı, sömürdükleri ya da sömürüldüklerini hissetmemeliydiler...



    -- spoiler --


    (bkz: siddhartha)
    #92889 oralettanesi | 10 yıl önce
     
  6. 6
    aslında erkeğin kadına vermesidir. sonuçta verilen şey malum bu durumda alan kadın veren erkek oluyor. erkek etken kadın edilgen oluyor. kendini bir lütuf olarak gören kadınlara da kapak olsun. normalde böyle düşünmüyorum tabi ama olaya kadının erkeğe vermesi olarak bakan dallamaların yanında misilleme yapıyorum. saygılar.
    #92891 galaxi90 | 10 yıl önce
     
  7. 7
    kimse hediye ya da mal olmadığı için kullanımı oldukça kulak tırmalayıcı, itici gelen şey. ayrıca kadınların da bu tarz kelimeleri kullanması ayrıca komik ve küçük düşürücü.
    #92893 nihil | 10 yıl önce
     
  8. 8
    (bkz: ben veririm ama sen almazsın)
    #93175 eski bayramlar | 10 yıl önce
     
  9. 9
    cinsellik işteş bir eylem olduğundan kullanılması abazanca olan tabir.

    tek başına bi b.k yapamazsın farkındasın değil mi? işte işteşlik oradan geliyor.