kayıt

127 hours

  1. 1
    gerçek bir hikayeden yola çıkarak hazırlanan hikaye, en iyi film oscar'ını "king speech"e kaptırdı. aaron adında bir dağcının dağ bayır koşarkene başına gelenleri anlatmaktadır.

    #37618 pumpkin queen | 13 yıl önce
     
  2. 2
    ''adam mal mısın, niye 5 gün boyunca herşeyinin tükenmesini bekliyosun. ilk sıkışmış elin, belli çıkamayacan ilk gün karnın tokken kes de çıksana ordan'' deyip arkadaşımın ''olur mu. ya kestikten sonra çok kolay bi yol bulsaydı haybeye kol gitseydi o zaman napardı o adam düşünüyo musun'' dedikten sonra harbi lan.. ama ya.. gibi çok derin çelişkilere daldığım film.
    #37620 benaslindayogum | 13 yıl önce
     
  3. 3
    bir kısmını izleyemediğim fakat james franco'nun bence gayet iyi bir oyunculuk çıkardığı film. özellikle baştaki ve bazı sahnelerdeki şu üçlü görüntüler çok hoşuma gitti.
    #37646 changeishard | 13 yıl önce
     
  4. 4
    filmin bir karakter üzerinden dönmesi olayını sevemedim gardaş.
    #37733 pandoranin kutusu | 13 yıl önce
     
  5. 5
    yarak kürek bi film arkadaş. ilk bi saat germedi ama o kolunu kesme sahnesinde bayılacaktım*. star tv'de gece kuşağında gösterilen denizde kayboluş vs tarzı filmlerden farksız. tek güzel yanı müziklerini a. r. rahman'ın yapmış olması.
    #45587 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  6. 6
    yaşanmış bir hikaye olması beni gerçekten etkilemişti ve filmi izledikten hemen sonra wikipedia da aron ralston un hayatı okumamın hemen ardından youtube dan gerçek videolarını izlediğim etkileyici bir olaydır.
    #45610 gnsl | 13 yıl önce
     
  7. 7
    film iyi güzel de çok sıkıyor bazen kes gitsin ya siktir et diyecek kıvama geldim ki kan görmeye dayanabilen bi adam değilim doğru dürüst izleyemedim kesme sahnesini. ondan öncesindeyse uyuyordum az kalsın ama hakkını yemeyelim sürükleyici değil ama güzel film yani izleyince keşke izlemeseydim demiyorsunuz en azından.
    #45680 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  8. 8
    (bkz: mataradan idrar içilecek durumlar)
    #85066 byln | 10 yıl önce