kayıt

akp'nin yine tek başına iktidar olması

  1. 4
    "beni bir kez aldatırsan senin hatandır, ikinci kez aldatırsan benim hatamdır." demiş ünlü biri *. bu başlık "peki ya 3. kez?" dedirtendir...
    #6764 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  2. 3
    başımıza gelmesi durumunda türk halkının iradesinin tamamen köreltildiğine kanaat getireceğim durumdur... aklı başında bir milletin bu kadar kanıt ortadayken 3.kez(!) aynı hataya düşmesi, kabul edilebilir bir durum değildir... insan başka bir yerlere çekip gitmek ister, ancak bazı şeylerin yoluna girmesi için kalıp savaşmak gerekir... akp'nin yaydığı cehaletle, yalakalıkla, duygusal sömürücülükle, ekonomik bağımlılıkla, dini istismarla savaşmak gerekir, hem de sonuna kadar!
    #6759 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  3. 2
    türkiye'de parametreler her dakika değişse de bu sefer olamayacağı yönünde daha güçlü bir his var içimde.ya da artık o kadar umutsuzlaştım ki işim hislere kaldı* artık bir şeyler için mücadele eden bir toplumun hala oluşup oluşmadığıyla çok çok alakalı tabi bu süreç.ve eğer hala böyle bir bilinç -az veya çok- oluşamadıysa işte o zaman gerçekten kaçınılmaz bir sondur.hayattan bir anlık değil devamlı tiksindirebilecek bir zavallılıktır.
    #6749 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  4. 1
    beklenilen durumdur. evet evet seviyoruzdur akpyi. istiyoruzdur.