kayıt

depresyonun moda olması

  1. 1
    kime baksam mutsuz, kime sorsam hayallerini gerçekleştirememenin acısında, kiminle konuşsam ''kimse beni anlamıyor'' tandanslı konuşmalar oluyor.
    ya hiçbir şeyden tatmin olamayan bir nesil yetişti ya da benim çevrem sorunlu bilemiyorum ama böyle bir gerçek var(maalesef)
    #42410 duman | 13 yıl önce
     
  2. 2
    ergenken yapmadığım salaklıkları yapmam ve manevi olarak boşlukta olmamdan dolayı geçtiğimiz 3 ay içinde bulunduğum saçmalıktı. hafif de olsa sakinleştirici denen zımbırtıdan kesinlikle uzak durulması gerektiğini anladım, çöpe attım, üstüne bastım. ve geçtiğimiz hafta itibarıyla depresyondan kurtulduğumu hissettim.
    #42417 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  3. 3
    genelde tiki takımı kızlarının, gündeme gelme amacıyla yaptıkları harekettir. yüz verilirse bu kız takımı depresyon oyununun başarılı olduğunu sanacak ve bu eylemi tekrar edecektir. en uygunu koridorun sonunda bulunan çöp kovasına davranılan şekilde davranmaktır, böylece bir ergen tiki modası daha tarihe gömülebilir. peki bu kız daha ileri giderse, canına kıymaya çalışırsa? yok efendim, yapmaya çalışırsa da yapamaz, bütün intihar teşebbüsleri onun o tiki ojeli tırnaklarına zarar verir ölse de yapmaz...
    #42433 lord of the cakars | 13 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: gençliğin depresyon merakı )
    #70206 materialist | 11 yıl önce
     
  5. 5
    insanların depresyona tam olarak vakıf olmamasından, toplumumuzda depresyonun içi boşaltılmış bir kavram olmasından ileri gelen hadisedir. klinik depresyon vakası bir hastanın uzun iyileşme sürecinin ardından doktoruna söylediği şu cümleyi bir perspektif kazandırması açısından buraya yazmakta fayda görüyorum:
    "hocam ben iki defa kanser bir kere de depresyon atlattım, kendimi iki defa daha kanser atlatacak kadar güçlü görüyorum ama n'olur söyleyin bir daha depresyona girmemem için ne yapmam lazım? çünkü bir depresyonu daha atlatamayabilirim"
    demem o ki canlar; mutsuzluklar, büyük yıkımlar, başarısızlıklar hayata dahil onlarla yaşamayı, savaşmayı onlara alışmayı öğreniyoruz bu zaten doğamızda var ama "depresyondayım" demeden evvel biraz durup düşünün, dilerim hiçbiriniz bu hastalığı yaşamazsınız.
    #71056 endingunplanned | 11 yıl önce