kayıt

is100

  1. 28
    muafiyet sınavına bayağı bi geç kalıp, bilgisayarla ilgili de problem yaşamama rağmen herkesten önce bitirip artist* bir şekilde sınıfı terk etmiştim. başkaları koşan bir kurbağanın bir sınıfa hızlıca girip çıkması olarak da anımsayabilir, zira o sıralar saçlarım biraz tuhaftı.
    #103811 dark matter | 7 yıl önce
     
  2. 27
    hazırlıkta miilet sınavına girerken ağzımı ayırdığım, sonra 1. sınıfa başlayınca bi daha muafiyet sınavına giremeyeceğimi öğrenip almak zorunda kaldığım ders. üstüne de ödevi facebook grubunda paylaşıp 0 alınca "2. ödevi de ben yapmıyorum amk" diyerekten ondan da 0 almıştım ve haliyle kalmıştım. sonra probation iken aldım ve verdim şimdi kafam rahat. yeni nesil muafiyet sınavına önem versin kurtulsun
    #103497 sikerione | 8 yıl önce
     
  3. 26
    bence saçma olmayan ders. tabii uzun süre bilgisayar kullanmış küçüklüğünden beri her yerini kurcalamış bir insan için gerekliliği tartışılır ama hazırlıkta powerpoint sunumu bile hazırlayamayanlar vardı mesela. facebook'a twittera girmek dışında bilgisayarla uğraşmamış, farklı uzantılı dosya nasıl açılır bilmeyen, word, excel hakkında hiç bilgisi olmayan biri buna okul sürecinde en olmadı mezun olunca illaki ihtiyaç duyar. bunun dışında farklı çevrelerden gelen hiç bilgisayar kullanmamış öğrenciler de var bu okulda, böyle bir dersin verilmesinin mantıklı sebepleri vardır diye düşünüyorum.
    #103486 dark matter | 8 yıl önce
     
  4. 25
    Daha önce muaf olduğumdan bundan sonraki yaşamımda beni ilgilendirmeyen, bilgisayar üzerine temel bilgilerin verildiği saçma bir derstir.
    #103484 eblokkantini | 8 yıl önce
     
  5. 24
    muafiyet sınavı başvuruları az önce başlayan ders.

    bölümüm için regular semester ikinci dönem, ama gelen mailde bu dönemin başında da sınava girebileceğimi söylüyor. ancak başvuru yapmaya çalıştığımda bu sınava giremeyeceğimi söyleyen bir uyarı çıkıyor, yardımcı olabilirseniz güzel olur.

    edit: sorun bölümümde değil sistemde sanırım, az önce bir adım daha ilerleyebildim. fazla kişi yüklenmiş olmalı.
    #103481 dark matter | 8 yıl önce
     
  6. 23
    Internet üzerinden yapılan is100 günü odtümüzde internetin felç olması nedeniyle bir-bir buçuk saat mal mal lablarda internetin gelmesini beklediğimiz sınav. Tabii ki bu öğrencinin özel bir hayatı, dışarıda bir işi var mı diye düşünülmesin zaten, ne gerek var.
    #97003 oralettanesi | 9 yıl önce
     
  7. 22
    boşuna cumartesi tatilimi yiyen ders.
    #96993 dıkşın | 9 yıl önce
     
  8. 21
    sevgili danışmanımın zorla aldırdığı ders. muafiyet sınavına başvurmadığımı duyunca madem öyle alacaksın demişti.
    #96979 morcoraplikedi | 9 yıl önce
     
  9. 20
    sınavına girmeden birkaç gün önce danışmanımın zorla eklettiği, ardından hırs yapıp muafiyetinden 80+ not alarak geçtiğim ders.

    tabi geçen seneydi, içim rahattı. şimdi sınav hakkı 1e düşmüş, geçmişler ola.

    #96864 agentorangee | 9 yıl önce
     
  10. 19
    insanların ciddi ciddi eklediği* derstir. ayrıca muafiyet sınavı dersin sınavlarından daha kolay olan derstir.
     
  11. 18
    yarın sınavına gireceğim dersim. yalnız slaytlara baktıkça bilgisayara dair hiçbir şey bilmediğimi anladım. pazartesi politika sınavım var oturdum buna çalışıyorum beynim oldu hardware, rom, storage. yok mu bunun özeti!!!!?!?

    edit: bu sene itibariyle(2014-2015 eğitim-öğretim yılı) muafiyet sınavı hakkı 3'ten 1'e düşürülmüştür.
    #96855 oralettanesi | 9 yıl önce
     
  12. 17
    içinde bulunduğumuz dönem içinde ben drop ettikçe,danışman hocamın zorla aldırdığı ve ömrü hayatımda bir işime yarayacağını düşünmediğim yok efenim bilmem ne sayfasının internet sunucusuna bilmem ne denirmişte yok böyle olurmuşta,şöyle gidermişte gibi bana göre bir dünya saçmalıktan ibaret ders.yarın da mid term varmış.sınav yerleriyle ilgili mesaj atmışlar birkaç gün önce yeni gördüm,o kadar ilgiliyim derse.ne yapalım yarın gidicez ve adam gibi sıfırımızı alıp yolumuza devam edeceğiz artık,yapacak birşey yok.
    #96854 walt09 | 9 yıl önce
     
  13. 16
    ilk girdiğimde 57 ikinci girdiğimde 59 aldığım sınav. hesaplarıma göre (baya bi uğraş sonucu) üçüncü girişimde geçeceğim
    #93038 mini mini bir tuş | 10 yıl önce
     
  14. 15
    muafiyet sınavına girip, simülasyon sorulardan hiçbir şey anlamadığım sınav. iki tıkla sorular resmen kapandı. on bes dakika zor durdum, aldım 40 ımı çıktım. şubat için sanırım olayı kavramam gerekecek.
    #93037 nihil | 10 yıl önce
     
  15. 14
    muafiyet sınavını kaçırdığım için normal olarak aldığım ders. gerçi sonraki dönemler de muafiyet sınavına girebilirdim ama ne gerek var, zaten word, excel bilmiyorum, alıyım en iyisi diyerek aldım dersi.
    hocamız çok matraktı. gerçi ilk ders bana biraz fırça çekmişti ama dersler eğlenceli geçiyordu.
    çoğu kişi zaten dinlemezdi dersi, internette başka alemlere akarlardı. ama ben dinlerdim.
    ha diyeceksin ki aldın da bi halta yaradı mı?
    ee yaradı aslında, çünkü özellikle excel'in gerektiği durumlar oluyor. o yüzden çok faydasını gördüm.
    #93033 fenomenon | 10 yıl önce