kayıt

game of thrones

  1. 46
    seri halde 3 sezonun izleyip ortada kaldığım dizidir.ben şimdi yeni sezonu nasıl bekleyecem lan
    #71383 overlokmakinesi | 11 yıl önce
     
  2. 47
    isteyenler için 5. kitaba kadar spoiler verilir, diziniz berbat edilir.
    #71389 divergent | 11 yıl önce
     
  3. 48
    diğer dizi film kitap vs.den farklı olarak ölmesin dediğiniz karakterin öldüğü dizidir. kullanılan bu teknik, karmaşık olay örgüsü, derinden işleyen bir adaletin yanında çok sayıdaki adaletsizlikle, dizi oldukça sürükleyici, bağımlılık yaratıcı ve görsel olarak tatmin edicidir. gerek oyunculuklar, gerek dekorlar, gerek replikler, gerek öykü açısından süperdir.
    #71409 starbuck | 11 yıl önce
     
  4. 49
    "ana karakter o ya o ölürse dizi/kitap biter" mantığını daha ilk sezonda ...*..mikip atan*...her halükarda joffrey baratheon'a bol bol küfrettiren dizi.

    edit: kitabı okurken daha çok küfredebiliyorsunuz, malum detaya girince.
    #71453 eksili pilav | 11 yıl önce
     
  5. 50
    yazarın gerçekciliği çok iyi oturttuğu seridir , hayatta kalmak için iyi veya kötü olmak değil hata yapmamak önemlidir zira..
    #71455 respector | 11 yıl önce
     
  6. 51
    popüler bir dizidir ancak hakkını yememek lazım, çalışılmış, emek verilmiş, uğraşılmış bir dizidir teknik anlamda. senaryo açısından da kafa yorulmuş, bilindik kalıpların dışına çıkan bir yapımdır. şahsen popüler olan "koyun" dizileri izlemekten ben de hazzetmem, izleyip izleyip "bu ne lan?" derim, ama galiba kitabının bünyemde oluşturmuş olduğu sempatiden kaynaklı olsa gerek, pek kızamıyor, eleştiremiyorum bu diziyi.
    ha ama, bir de şöyle bir şey var ki, bu dizide görülen şeylerin hemen hepsi iluzyon, yani efekttir.
    http://www.youtube.com/watch?v=6-myakMCSFQ

    anında edit: dizinin güzelim jeneriğini, müziğini unutan ben, şu mübarek günde ölsem yeridir.
    #71463 stfu | 11 yıl önce
     
  7. 52
    3 sene boyunca bütün önerilere, yakarışlara rağmen izlemediğim; geçen hafta başlayıp 3 günde bitirdiğim dizidir.önceden yazılmış lannisterlara ve joffrey'a söylenen bütün küfürlere içtenlikle katılıyorum dostlarım. starklar onurumuzdur!
    #73397 eamanetasartir | 11 yıl önce
     
  8. 53
    sıcak yaz günlerinde daha bi özlenen kış dizisi. olsa da izlesek.
    #75062 stfu | 11 yıl önce
     
  9. 54
    spoilercı diye adımın çıkmasına neden olan dizidir. kanımca şu ana kadar çıkan en iyi fantastik dizidir. dizi ile ilgili en üzücü olan şey ise ülkemizde ve avrupada dizinin başlaması ile birlikte kitaplarının popüler hale gelmesidir. george r.r. martin sağolsun bize böyle bir şaheseri bahışlamıştır. dizinin yapımcısının hbo olması ise çok iyi bir durumdur. malumunuz dizi sektöründe önemli bir yere sahip kanalımızdır. dizinin fanatikleri olarak 4 nisan'ı(altyazıyı falan bekleyecekler için 5 nisan) iple çekmekteyiz. hayde hayırlısı.
     
  10. 55
    en güzel yanı, 'o ölürse dizi biter, o yüzden ölmez' klişesine son vermesi olan yapımdır. ne yazık ki dünyanın tüm dizilerinde böyle bir yanılgı vardı, hatta filmlerde de vardı. film diziye göre kısa soluklu olduğu için belki kabul edilebilir ana karakterlerin ölmemesi, ama diziye yavanlık veriyor çünkü ne olursa olsun bu karakter ölmez, bir yolunu bulup kurtulur diye düşünüyorsun.
    bu işin ilk hali, tek ana karakter üzerine dizi yapılması, zinhar onun başına bir şey gelmemesiydi. sonra 'ana karakter grubu' olayı keşfedildi, 1-2 tanesi törenlerle öldürüldü, yerlerine yenisi getirildi. bu dizide ise verilen şaşırtmalar, hmm dizi bu adam üzerinden gidecek derken adamın trak diye ölmesi, diziyi çok daha heyacanlı kılan bir unsur, muadillerinin çok ötesinde bu yönü. dizi çekilen her yerde ders olarak okutulması lazım.
    #81433 gitbasimdanaysel | 10 yıl önce
     
  11. 56
    ilk bölümlerde pahalı pembe dizi edasında olan bir dizidir sonradan sevilir,beklenir.
    #81487 pethron | 10 yıl önce
     
  12. 57
    insana cok da bir heyecan yasatmayan, bazi bolumleri ciddi anlamda sıkılarak izlenilen ama o her sezon ölen 1-2 ana karakterin hatiri icin israrla izlenmeye devam edilen dizidir. bide khaleesi var tabi bazilari da sırf o hatun icin izliyor. yoksa bi numara yok dizide.
    #81991 birgaripmakinaci | 10 yıl önce
     
  13. 58
    kitapları okuyan birisi olarak baktığımda olaya her kitaba bir sezon vermeleri bile bana az gelmişti aslında, çünkü karakterler olaylar o kadar iyi işleniyorki kitabın her bölümünden bir dizi bölümü çıkar diye düşünüyordum, ama kızamıyordum diziyede nasıl yapsınlar diye.

    bu sezon bitti ama bu düşüncem, oberyn martell gibi mükemmel bir karakteri hakkını verecek şekilde işlemek yerine dizinin kısıtlı zamanında adamı sadece seviştirip görsellikten prim yapıyorlar. yavaş yavaş soğumaya başladığımı hissediyorum diziden sırf bu yüzden bile. eski tadı yok artık game of thrones un bile.
    #81997 respector | 10 yıl önce
     
  14. 59
    sezon sonuna yaklaşırken yine etkileyici bir bölümle yapacağını yapmıştır.
    You know nothing Jon Snow :(
    #83987 nihil | 10 yıl önce
     
  15. 60
    4 sezonu 4 günde bitirdiğim dizi. gece üçte başlayıp öğlen 11 gibi kalkardım başından. işin yoksa 9 ay bekle yeni sezonu. bugün başlasak yeni sezona bir çocuk yetiştirirdik herhalde. *
    #87199 emmettbrown | 10 yıl önce