kayıt

nükleer santrale karşı çıkan insan tipi

  1. 1
    japonya'daki tsunami sonrası bütün ülkeyi ve okyanusu tahrip ettiğini hatta amerika'ya kadar zarar verdiğini görmüş, ne denli tehlikeli olabileceğini fark etmiş herhangi bir insan olabilir.
    #40592 isinylmz | 13 yıl önce
     
  2. 2
    nükleer santral yapılmasına değil bir bok bilmeden türkiye'de yapılmasına karşı olan insan tipidir ne bi mühendisin var konudan anlayan ne bi yer araştırman hatta kendin bile yapamıyorsun rusya'ya yaptırıyorsun ayrıca fay hattı üzerine yapılmasıda başka bir dava. bu direk insan hayatına kast etmekten farklı değil yapılacaksa üzerinde konuşulmalı araştırma yapılmalı türk mühendislerden faydalanılmalı bütün güvenlik önlemleri alınmalı ve sonra yapılmalı mesele sadece çevre meselesi değil insan hayatıyla ilgili bir konu tamamen.
    #40594 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  3. 3
    başta elektrik faturaları olmak üzere çoğu ürünün fiyatlarının düştüğünü görünce 180 derece döneceğini düşündüğüm insan tipidir.
    #48909 dadada | 12 yıl önce
     
  4. 4
    nükleer atığın nereye döküleceğini merak eden, toprağa gömeriz uzaya göndeririz diye yaygara koparanlara g.tüyle gülen insandır. bir çok yasa boşluğu, nitelikli insan ve altyapı eksikliği hala sürerken halkını "ama elektrik faturaları düşecek" diye kandırıp denetimini yapamayacağı işe girişen ve onu destekleyen insan tipine alerjisi olan insandır. elbette varolan enerji açığının bir şekilde giderilmesi gerekir ancak bu masum insanların hayatını riske atacak şekilde yapılacaksa "ben bu işe karşıyım arkadaş" diyen, diyebilen insandır.
    #55507 kaleydoskop | 11 yıl önce
     
  5. 5
    elektriği de sevişirken götüne bağladığı dinamoyla üretir artık.
    #56024 marvellous | 11 yıl önce
     
  6. 6
    riski sevmeyen bir tiptir (bkz: riks budur)
    #56122 srdranl | 11 yıl önce
     
  7. 7
    yaşadığı memleketine, evine; yüzdüğü, balık avladığı denizine; ailesine, arkadaşlarına, hemşehrilerine ve onların yaşadığı topraklara sahip çıkmak isteyen benim gibi bir insandır. davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ama görüyorum ki çoğu kişi davulun burnunun dibinde çaldığını idrak edemiyor, hatta kulaklarını tıkıyor.
    (bkz: akkuyu nükleer santrali)
    #92357 solukbenizli | 10 yıl önce
     
  8. 8
    Nükleer santrale, bu bizi mutant yapar!! Zihniyetiyle yaklaşmaması gereken insan tipidir.
    Ancak 2014 yılına gelmemize rağmen soma faciasının ve hiçe sayılan hayatların üzüntüsüne boğulduk. Maden ocağının güvenliğini sağlayamayan bir devletin nükleerden enerji üretmeden önce çözmesi gereken başka şeyler olduğunu düşünüyorum.
    #92361 mechanil | 10 yıl önce