kayıt

ortamda sevgilisiz kişi olmak

  1. 10
    kötü bir durumdur hatta en kötülerindendir. durumu daha da kötüleştiren ise 4 çiftin(8 tane ayrı insan ediyor) senin böyle donuklaştığını her köşede öpüşen insanları görmemek için garip garip telefonunla oynamaya başladığını farkedemeyip ben kalkayım dediğinde otur be oğlum eğleniyoruz işte demesidir. ne eğlenmesi lan pezevenk harakiri yapmama 10 saniye kalmış sen hala eğleniyoz diyorsun
    (bkz: ben gideyim, gideyim mi ben? bence gideyim)
    #41147 zoneiw | 13 yıl önce
     
  2. 4
    bu tip şeylerin abartılmasıyla sevgilisiz olmayı dünyanın en kötü şeyi olarak gören abazan kızlarımız yetişiyor. halbuki o sevgililerin kendi aralarında yaşadığı saçma sapan kavgaları, birbirlerinden ayrılmamak için çektikleri mücadeleyi bir bilseniz, milyon kere dua edersiniz sap olduğunuza.
    #39895 kathleenkelly | 13 yıl önce
     
  3. 5
    dünyanın en berbat durumlarından biridir. bu çift aşka gelip öpüşür, elindeki biranın baloncuklarını saymak zorunda bırakırlar insanı. lan şimdi kafamı kaldırsam , ya hala öpüşüyolarsa minivalinde bir sürü düşünce gelir aklına. sonra gitmeye çalışınca da bırakmazlar lanetler. öyle malak gibi kalırsın. vel hasıl , saplara sesleniyorum ; daha da o ortama gitmeyin arkadaş. yazık gençliğinize.
    #39983 marvin | 13 yıl önce
     
  4. 14
    curve yemektir.
    #41986 marvellous | 13 yıl önce
     
  5. 11
    her ortamda birilerinin yazılmasına, bütün arkadaşlarının "tam sana göre" olduğunu iddia etttikleri birilerini sana empoze etmesine, insanların "ayy güzel de kız işi falan da iyi, bahtsız garibim, insanda çirkin talihi olacak" gibi babane yorumları yapmasına neden olur.
    #41173 pumpkin queen | 13 yıl önce