kayıt

en yakın arkadaşlarından birinin eski sevgilinle beraber olduğunu öğrenmek

  1. 14
    şöyle bir olay oldu geçenlerde:
    dostum, canım ciğerim olan "e" ile mm kantininde muhabbet ediyoruz. zaten neredeyse haftamın ciddi anlamda yarısı bu adamla geçiyo. neyse bu mm de oturduğumuzdan yaklaşık 2 hafta önce, benim 6 ay önce ayrıldığım(tekmeyi koyduğum) eski sevgilim olan "a" denen kız bizim ortamda benim olduğumu bilmeden bize rastlamışmışmışmış. böyle geldi sonra ortam gerilmesin(mişmişmişmiş) diye gitti. ben de ayıp oldu kıza yazık falan diye gittikten sonra aradım bunu dedim ki gel benim için sorun olmaz gerçekten arkadaş kalabiliriz yani falan. "a" geldi. gece boyuca sırf ortamı germeye çalışıp beni terslemeye çalıştı. bi de "e" nin götünden ayrılmıyo böyle. 8 kişi bi arkadaşın evinde sabahlamaya gittik. ben böyle tatlılıklar şirinlikler yapmaya çalışıyorum ki ortamı benim götlüğüm bozmuş olmasın diye. [bak hala bu kaşar "a" nın sorumluluğunu taşıyorum; üzerine 2 sevgili değiştirmeme rağmen.]
    neyse eve girdik. 4 kız 4 erkek varız 2 tane çift var 4 kişi de sığır. bu dörtlünün 3 ü ben,e ve a. ne güzel muhabbet tam sarmaya başlamışken "e" ve "a" bişe konuştular sessizce sonra "e" dedi ki hadi biz yatalım içerde, uykumuz geldi. (bu olay dönem sonu gerçekleşiyor sınavlar bitmişken. kimsenin işi gücü yok yani ertesi gün) ben bi "noluyo aq" oldum. ama cool kalcam ya hiç bişe demedim bunlar gitti. aynı yatakta uyuyolar baya, ben de diyorum ki: "e"nin öyle bir şey aklının ucundan bile geçmez yani. yapmaz." diyorum. hani sikimde değil ama, "e" yapmaz. "a" yapar ama..* sabaha kadar gülüşme sesleri falan geldi odadan böyle. ben hiç takmadım ama. yani öyle göründüm.
    neyse o gün bitti. işte olaydan 2 hafta sonra "e" ile mm kantininde oturuyoruz. daha önce o günün muhabbeti açılmadı hiç tabi. orda otururken açıldı bi şekilde döndü dolaştı konu "a" ya geldi. "e" bana dedi ki "lan dedim.. sonra yapamam dedim.. sonra ulan dedim sonra olum saçmalama dedim.. sonra hasssiitt... dedim sonra yapamam dedim, senin takmayacağını biliyodum ama yine de yapmadım, kendime yediremedim" dedi. ben: "siktir yaaa.. olum takmazdım sen işine baksaydın" dedim abi. sikeyim kaypaklığımı.
    aslında demek istediğim: "kızı hiç siklemesem bile öyle bir şey yapsaydın seni anında silerdim. dönüp arkama bile bakmazdım aq evladı seni. bi de ağzımı yokluyo kahpe çocuğu."
    o gün bugündür hiç bişe değişmedi aq hala "e" ile aramız eskisi gibi, "a" nın aq size bir şey olmasın sevgili dostlar..
    #98631 mini mini bir tuş | 9 yıl önce
     
  2. tümünü gör