kayıt

en yakın arkadaşlarından birinin eski sevgilinle beraber olduğunu öğrenmek

  1. 1
    şu an itibariyle öğrendiğim dünyanın en berbat durumu. o yakın arkadaş denilen haysiyetsizin artık gözüme gözüktüğü an öldürmemek için kendimi tutacağım kişiye dönüşmesini sağlayan durumdur. zamanında yıllarca sevdiğim kızı hiç tanımamam gerektiğini anladığım durum. kötü olan ise sevgiilimle en yakın arkadaşımı tanıştırdığıma pişman olmam ve belki de hayatım boyunca bir daha böyle birşey yapacak olmaktan korku duymamdır. en saçması da yıllarca sevdiğim o kız müsvettesiyle ayrılma sebebinin onu yakın arkadaşımdan kıskanmam(!) olması. allah belalarını versin ikisininde. bi daha böyle bişey yaşayamayacağım sanırım, çünkü götüme sokabilecekleri en büyük boynuzu soktular. *
    #25671 orhanbencegay | 14 yıl önce
     
  2. 2
    benim eski sevgilimse konu koy götüne diyebileceğim ancak bir başka arkadaşa sinir krizleri geçirtebilecek durumdur
    #28235 kumdankale | 14 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: orospu çocuğu)
    (bkz: cinayet sebebi)
    (bkz: hayattan anlık tiksindirenler)
    (bkz: hayattan komple tiksindirenler)
    #28249 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: eski en yakın arkadaş )
    #28253 inancimyokbenim | 14 yıl önce
     
  5. 5
    zor durumdur...bunu yapan orospu cocugu; afedersiniz ama delikanlı olan, delikanlı adayı olabilen, umut vaadeden, delikanlı olmaya çalışan erkeklerin arasında asla delikanlı olamayacak bir erkektir, bayani bilmem...farkındayım afedersinizi sonra kullandım ama zaten öyle gerekiyordu.
    (bkz: travego girsin)
    #28294 optican prime | 14 yıl önce
     
  6. 6
    kimse kimsenin tapulu malı değildir olgunlukla karşılamak gerekir... kendinizi en yakın arkadaşın eski sevgilisine aşık olan taraf olarak düşünsenize bir de o zaman yok abi delikanlılık kitabına uymaz diyor musunuz bakalım o gözü karalılıkla
    #28314 duman | 14 yıl önce
     
  7. 7
    birkaç ay önce başıma gelen durumdur. eski sevgili diye bahsedilen er kişi bende çok iz bırakmadığı için hiç sorun edilmez. zaten yakın arkadaş da kısa bir süre sonra onun kendisine göre biri olmadığını fark edip ayrılır.
    (bkz: bu da böyle bir anımdı )
     
  8. 8
    normal karşılanmalıdır. iki gönül bir olunca samanlıkta heyelan olur sonuçta
    #56888 e165440 | 11 yıl önce
     
  9. 9
    erkek arkadaşımın başına gelen durumdur. sen kızla kaç yıl çık, birlikte olsun kız senle. fakat bir yandan "ben aslında x'i seviyordum ama y ile birlikteyiz işte." de. ve kimse de çocuk üzülmesin diye söylemesin. hani söylemeyenler ayrı godoş, benim bile arkadaşım dediğim itin midesinin, en iyi arkadaşım dediği adamı kaç sene sırf kendini tatmin etmek için kullandığını gördüğü kızı kaldırması ayrı godoşluk. koyayım ben böyle marjinalliğe afedersin. ***
    #57043 eksili pilav | 11 yıl önce
     
  10. 10
    ben kızdan önce davranıp yakın arkadaşlarıyla çoktan beraber oldum kafam rahat *
    ayrıyetten @orhanbencegay kardeşim bence sende geç olmadan kızın yakın bikaç arkadaşını elinden geliyosa at yatağa.
    ama yinede böle bişey olsa ne okulda okumasına izin veririm ne o şehirde bulunmasına izin veririm.ağır psikopatım.
    #57048 faik | 11 yıl önce
     
  11. 11
    boktur.
    #77701 starbuck | 10 yıl önce
     
  12. 12
    kanka kanunlarının bir numaralı maddesini kesin ihlaldir. Cezası yakın arkadaşın ömür boyu banlanması ve eski sevgilinin adının orospu veya orospu çocuğuna çıkmasıdır.
     
  13. 13
    nö vor öskö sövgölö ösködör diyen yavşak insanlarla aynı havayı soluduğumuz gerçeğini yüzümüze hunharca vuran bir olay.

     
  14. 14
    şöyle bir olay oldu geçenlerde:
    dostum, canım ciğerim olan "e" ile mm kantininde muhabbet ediyoruz. zaten neredeyse haftamın ciddi anlamda yarısı bu adamla geçiyo. neyse bu mm de oturduğumuzdan yaklaşık 2 hafta önce, benim 6 ay önce ayrıldığım(tekmeyi koyduğum) eski sevgilim olan "a" denen kız bizim ortamda benim olduğumu bilmeden bize rastlamışmışmışmış. böyle geldi sonra ortam gerilmesin(mişmişmişmiş) diye gitti. ben de ayıp oldu kıza yazık falan diye gittikten sonra aradım bunu dedim ki gel benim için sorun olmaz gerçekten arkadaş kalabiliriz yani falan. "a" geldi. gece boyuca sırf ortamı germeye çalışıp beni terslemeye çalıştı. bi de "e" nin götünden ayrılmıyo böyle. 8 kişi bi arkadaşın evinde sabahlamaya gittik. ben böyle tatlılıklar şirinlikler yapmaya çalışıyorum ki ortamı benim götlüğüm bozmuş olmasın diye. [bak hala bu kaşar "a" nın sorumluluğunu taşıyorum; üzerine 2 sevgili değiştirmeme rağmen.]
    neyse eve girdik. 4 kız 4 erkek varız 2 tane çift var 4 kişi de sığır. bu dörtlünün 3 ü ben,e ve a. ne güzel muhabbet tam sarmaya başlamışken "e" ve "a" bişe konuştular sessizce sonra "e" dedi ki hadi biz yatalım içerde, uykumuz geldi. (bu olay dönem sonu gerçekleşiyor sınavlar bitmişken. kimsenin işi gücü yok yani ertesi gün) ben bi "noluyo aq" oldum. ama cool kalcam ya hiç bişe demedim bunlar gitti. aynı yatakta uyuyolar baya, ben de diyorum ki: "e"nin öyle bir şey aklının ucundan bile geçmez yani. yapmaz." diyorum. hani sikimde değil ama, "e" yapmaz. "a" yapar ama..* sabaha kadar gülüşme sesleri falan geldi odadan böyle. ben hiç takmadım ama. yani öyle göründüm.
    neyse o gün bitti. işte olaydan 2 hafta sonra "e" ile mm kantininde oturuyoruz. daha önce o günün muhabbeti açılmadı hiç tabi. orda otururken açıldı bi şekilde döndü dolaştı konu "a" ya geldi. "e" bana dedi ki "lan dedim.. sonra yapamam dedim.. sonra ulan dedim sonra olum saçmalama dedim.. sonra hasssiitt... dedim sonra yapamam dedim, senin takmayacağını biliyodum ama yine de yapmadım, kendime yediremedim" dedi. ben: "siktir yaaa.. olum takmazdım sen işine baksaydın" dedim abi. sikeyim kaypaklığımı.
    aslında demek istediğim: "kızı hiç siklemesem bile öyle bir şey yapsaydın seni anında silerdim. dönüp arkama bile bakmazdım aq evladı seni. bi de ağzımı yokluyo kahpe çocuğu."
    o gün bugündür hiç bişe değişmedi aq hala "e" ile aramız eskisi gibi, "a" nın aq size bir şey olmasın sevgili dostlar..
    #98631 mini mini bir tuş | 9 yıl önce