kayıt

sözlük yazarlarının yaşadığı en tuhaf rahatsız edici durumlar

  1. 5
    hani boyle yer yarilsa da yerin icine girsem degil de yer yarilsa da yerin icine soksam dedigim tuhaf rahatsiz edici bi durumdu.
    yeni girdigim bi ortam, bi gece klubundeyiz, pek kimseyi tanimiyorum. ortamda da bi cift var ama erkek olani gotumun dibinden ayrilmiyo, dolayisiyla kiz arkadasi da yanimda. bu ikisinden uzaklastikca erkek olan yine yanima geliyo, geriliyorum, bi gitse diye sinirli sinirli bakiyorum.
    ilerleyen saatlerde kiz iyice triplere giriyo hakli olarak. erkek arkadasina ve bana surat yapiyo, sanki sorumlusu benim amk, sanki kuyruk salliyorum.
    hani tamam sonuna kadar bitchim itiraz edemicegim bi gercek bu. ama tabularim var amk. sevgilisi olan bi erkek dunya ahiret kankitomdur, dikkat ederim yanlis elektrik vermemek icin. ama yok bu orospucocugu gecemin icine sicmaya yeminli gibi pesimde.
    gecenin sonunda sarhos oldugumu dusundugu bi anda okkali bi pandigi de yiyorum ve sadece susuyorum amk sadece sustum, cunku ortamda sevgilisi vardi ve o kiz cok uzulcekti. sonuna kadar cirkef olan ben, sirf o kizcagiz uzulmesin diye sustum ama icimde nasil kaldiysa aklima geldikce icim icimi yiyo.
    ah bi tokat atabileydim rezil edebilseydim seni. yaptigindan utandirabilseydim.
    sikik herif.
     
  2. tümünü gör