kayıt

sözlük yazarlarının yaşadığı en tuhaf rahatsız edici durumlar

  1. 1
    buna benzer başka bir başlık varsa göremedim ama siftahı yapayım yine;

    yıllardan, hazırlık yılı. deli dolu insanlarız, sınıfta da 10 erkek 4 kızdık yanlış hatırlamıyorsam. haliyle diğer arkadaşlar da mühendislik öğrencisi olduğu için olsa gerek sürü halinde geceleri sabaha kadar ağzımız dışında her yerimizle içer sonra da yatar zıbarırdık. tabi "zıbarma" öncesi zıvanadan çıkmış bir insan güruhu olarak hatırlanınca utanılacak anlar yaşardık ara ara. bu da onlardan biri yine.

    bir gün yine ne var ne yok içtim, o zaman da bir kız arkadaşım vardı minyon tipli şirin bir şey. odtü'de lojmanda kalıyorlardı ailesiyle. neyse ben içtim bunu aradım gelicem diye, saat de daha 11, evde herkes uyanık yani. neyse gelme ayıboan, defol ayıboan, babam evde ayıboan derken ben kapıyı çaldım ama evi bulana kadar en az 10 tane daha kapıyı tıklatmışımdır. sonunda kapıyı çalmamla babasıyla bu bir çıktı ortaya. bir şeyler gevelerken "ya efendim, iyi akşamlar kusura bakmayın saat de geç ama..." diye, adamın üstüne kustum. sonra fiş koptu, heralde olanlardan kendimi korumak için. velhasıl arada olanları bana anlatıldığı kadarıyla biliyorum ama atlayacağım, neticesi, en kötü olay sabah oturma odasındaki kanepede üzerinde hatunun babasının tişörtüyle uyandığımda kapı aralığından babasıyla göz göze gelmemdi. heralde daha kötü bir duruma sokmadım kendimi şimdiye kadar.
    #77403 ayiboan | 10 yıl önce
     
  2. 2
    benim yaşadığım şu şekilde:

    yanlış hatırlamıyorsam 9 veya 10. sınıfta coğrafya dersinde bilgisayardan sunum yapmam gerekti. zaten şu powerpoint işlerine kıl oluyorum bir de kalabalığa hitap etme, sunum yapma vs. işlerini de hiç beceremediğim için gergin gergin sınıfa girdim. sıram bir an önce gelsin yapayım da atlatayım diye düşünürken bir yandan da kafamda neyi nasıl anlatırımın hesabını yapıyorum, stres hat safhada. neyse efenim, sıram geldi sonunda, usb'yi hocanın -sonradan virüslü olduğunu anlayacağım- bilgisayarına taktım, tabi slaytı açana kadar da projeksiyon kapanmıyor, her şey görünüyor orada. usb'yi takar takmaz dumura uğradım, kızarmaya başladım çünkü normalde adı external drive veya o tarz default isme sahip stick'in adı sevgili hocamızın bilgisayarındaki sevgili virüs vesilesiyle gözde olmuştu, ve sınıfta da tesadüf o ki gözde isminde bir kız vardı. yani ablam kardeşim yok, gözde isminde herhangi bir akrabam veya usb'yi almış olabileceğim bir arkadaşım yok, nasıl açıklanır ki şimdi bu? hoca da ters bir tip, yüzüne hocam bilgisayarınıza virüs girmiş de diyemiyorsun. yer yarılsa da içine girsem, ya da deprem olsa yangın çıksa veya meteor düşse de şuradan kurtulsam düşünceleriyle neyi nasıl söylediğimi bilmeyerek sunumu bitirdim, iyi de bir not aldım. sonradan düşününce tabi sunumlar arasında ekrana kimsenin dikkat etmediğini, hatta sunumlarda bile çoğu kişinin başka şeylerle uğraştığını hatırladım. yani gören olsa bile neden bunu önemsesin ki? ama işte insanın öyle gergin ve stresli anına denk gelince sağlıklı düşünebilme yetisini yitirmesi yok mu, hastasıyız. bu da böyle bir anımdı.
    #77569 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  3. 3
    başlığı hortlatmanın vakti geldi! 2 veya 3 sene önce ağır içilen gecenin sabahı, sabahın körü acelemiz var bir yerlere yetişeceğiz gözlerimiz açılmadan otobüse binmişiz. otobüs tıklım tıklım her binen akbilini istanbulkartını neyi varsa işte uzatıyor, çoğu insan için rutine binmiş ama alışık olmayınca, kafa da tam çalışmayınca garip olaylar da yaşanabiliyor. komple tüm cüzdanımı orta kapıdan verdiğim doğrudur. hatamı anladığımda iş işten geçmişti, bu utançla da aynı otobüste 1 saatten fazla gittim.
    #84658 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  4. 4
    iki tane yazacağım:

    ilki lisede beden dersinde oldu. hoca koşuya başlamadan önceki domalma hareketini anlatıyordu bize. (şu işte http://www.sporxtv.com/flv/2012/03/05/facf63f956031a77604c9d30b4b9740f_1.jpg ) hareketi de benim üstümde gösteriyordu. hareketi tam yaptım, kalkmak üzereyken hoca bastı kıçıma şaplağı. rezil etti tüm sınıfa beni karı.

    ikincisi de hazırlıkta oldu. kızın tekiyle konuşurken yanlışlıkla "görüşürüz" yerine "gömüşürüz" dedim. kız fark etmedi konuşmaya devam etti ama ben o an yerin dibine girdim sevgili sözlük.
    #84707 pyrogenic | 10 yıl önce
     
  5. 5
    hani boyle yer yarilsa da yerin icine girsem degil de yer yarilsa da yerin icine soksam dedigim tuhaf rahatsiz edici bi durumdu.
    yeni girdigim bi ortam, bi gece klubundeyiz, pek kimseyi tanimiyorum. ortamda da bi cift var ama erkek olani gotumun dibinden ayrilmiyo, dolayisiyla kiz arkadasi da yanimda. bu ikisinden uzaklastikca erkek olan yine yanima geliyo, geriliyorum, bi gitse diye sinirli sinirli bakiyorum.
    ilerleyen saatlerde kiz iyice triplere giriyo hakli olarak. erkek arkadasina ve bana surat yapiyo, sanki sorumlusu benim amk, sanki kuyruk salliyorum.
    hani tamam sonuna kadar bitchim itiraz edemicegim bi gercek bu. ama tabularim var amk. sevgilisi olan bi erkek dunya ahiret kankitomdur, dikkat ederim yanlis elektrik vermemek icin. ama yok bu orospucocugu gecemin icine sicmaya yeminli gibi pesimde.
    gecenin sonunda sarhos oldugumu dusundugu bi anda okkali bi pandigi de yiyorum ve sadece susuyorum amk sadece sustum, cunku ortamda sevgilisi vardi ve o kiz cok uzulcekti. sonuna kadar cirkef olan ben, sirf o kizcagiz uzulmesin diye sustum ama icimde nasil kaldiysa aklima geldikce icim icimi yiyo.
    ah bi tokat atabileydim rezil edebilseydim seni. yaptigindan utandirabilseydim.
    sikik herif.
     
  6. 6
    Refika Aksoy kantinindeki amcalardan birinin " sen ne kadar yakışıklısın neler yapıyosun hayatında manita işleri nasıl?" şeklinde bana yürümesi
    #98535 malifalitique | 9 yıl önce
     
  7. 7
    çay, kahve vs. taşırken geriliyorum. yürüyüşüm değişiyor. kasıntılık ve yavaşlık beni sarıyor. insanlar tip tip bakıyor.
     
  8. 8
    Jeoloji bölüm binasının en üst kat merdiveninde işi pişirdiğim kızın kafasını 1.5 - 2 metrelik tavana vurmamdır galiba.(bayan arkadaş kucağımdayken durumu düzeltmek istemiştim)
    #98876 mini mini bir tuş | 9 yıl önce