kayıt

egemen bağış'ın chp tüp geçidi tweet'i

  1. 1
    cehape'ye laf sokmak için her fırsatı değerlendirmeye çalışan egemen bağış'ın tüpünün elinde patlamasıyla biten olay.


    -- spoiler --


    twitter'da bugün "chp'nin tüp geçiti" yazılı bir fotoğraf paylaşan avrupa birliği (ab) ve başmüzakereci egemen bağış, fena faka bastı. twitter hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, "ak parti iktidarı kıtaları buluşturan marmaray'ı yaptı ama milletimiz chp'nin tüp geçitlerini unutmadı." yazan egemen bağış'ın yalanı kısa sürede ortaya çıktı.

    siyah-beyaz fotoğrafta tüp sırası bekleyen insanlar görülüyor. fotoğraf siyah beyaz olunca 'eskiymiş' gibi algılansa da bu fotoğraf 2011?de van'da çekildi. chp'ye gönderme yapmak için "chp'nin tüp geçiti" yazılı fotoğrafı paylaşan bağış, aslında bu 'tüp geçidin' akp'ye ait olduğunun farkında değildi.

    van'ın erciş i?lçesi'ndeki çadır kentte çekilen fotoğrafın hikayesi ise şöyle; "depremin vurduğu van'ın erçiş i?lçesi'ndeki çadır kentte geceyi katalitik soba başında geçirmek zorunda kalan vatandaşlar, akşam saatlerinde getirilen tüpler için sıraya girdi, yenilerini almak için sabırsızlıkla bekledi."

    sosyal medyayı aktif olarak kullanan egemen bağış, yine chp'yi hedef aldığını düşündüğü sırada akp'ye çakarak büyük bir skandala imza atmış oldu


    -- spoiler --



    http://goo.gl/84rZP7

    edit: eksileyen arkadaş kafan mı güzel, neye atarlanıyorsun?
    #76396 capulcuvedat | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör