kayıt

yalnızlık

  1. 14
    yalnızlık, bir sabah uyandığınızda tüm hayallerinizden vazgeçmenizdir. tüm hayallerinizden ve sevdiğinizden vazgeçmektir. aslında yalnızlık bir haykırıştır. içinizdeki öfkenin haykırışı. fakat derler ya, bazılarının mizacında vardır yalnızlık diye. bir bakıma o da yanlıştır.

    yalnızlık kişinin kendi seçimidir.

    bir insan yalnızlığı seçti mi bir başkasının izlerini hayatından yıkamaya başlar. acı verir bu bireye. ama yapmak zorundadır. hani bazı şeyler anlatılmaz ya, hayallerden ve izlerden vazgeçmek de böyle bir şeydir. katildir bir bakıma yalnızlığı seçen. hayallerinin katili..

    kendi hayallerinin katili..

    yalnızlık yeniden doğuştur. her şeye tamamiyle bir başlangıçtır. ergenlerin söylediği gibi melankoliyle sonuçlanmaz yalnızlık her zaman. bazen dostlar vardır insanın yanında, bazen anılar, bazense insanı hiç terketmeyen, sadık dost; sigara..

    yeniden başlamak hayata ne kadar zorsa, yalnızlık da o kadar zordur. geriye kalan parçalarınızı toplamanız gerekemektedir ilkin. "bir" olmak için. tam olmak için. bazen diyar diyar gezmek gerekir bunun için, bazense kendiliğinden bulur parçalarınız sizi.

    yalnızlık sizi daha güçlü yapar. daha olgunsunuzdur, daha yorgunsunuzdur.

    fakat daha suskunsunuzdur..
    #26100 raistlin | 14 yıl önce
     
  2. tümünü gör