kayıt

kürtlerin kimseye yaranamadığı gerçeği

  1. 1
    malesef. hem de hiçbir zaman diliminde. olay şurada saçma bir şekle bürünüyor. örgüt özerklik için savaşıyor, bir kesim tarafından terörist ve yeryüzünden silinmeli ifadeleri kullanılıyor. sonra meclise giriyorlar, çünkü herkes biliyor ki çözüm savaşta değil barışta. bu her konuda dili uzun kesim ise bu sefer meclise nasıl girerler diye hönkürüyolar. yerleri burası değil dağdır, siktirsin gitsinler diyorlar.

    sonra ne mi oluyor? olm bence işin en komik kısmı bu. adamların dokunulmazlıklarını kaldırtıyorlar, göz göre göre hapse girecekler. mecliste artık yoklar. bu sefer diyorlar ki, aaa oldu mu? şimdi hapse girecekleri için ellerine koz vermiş olacağız, siz bizi mecliste tutmadınız olacak.

    ulan öyle zaten. gerçek o. hayır sizi hiçbir koşulda memnun etmek imkansız yav. çözüm süreci deniyor vay işbirlikçi, savaş deniyor vay terörist. arkadaşım senin istediğin şey kimyasalla filan tüm doğuyu yok etmek filan. sanıyorsun ki öyle yapınca tüm kürtler ölecek. kürt meselesi de bitecek. hadi canım?

    dersimi de öyle katlettiler. nasıl katledildi hatırlamak isteyen varsa -link veremiyom girin vikiden bakın-

    resimden anlaşılacağı gibi yok etmeye çalışmak tam tersi şekilde hırslandırıyor, çoğaltıyor. şu an dersim ülkenin tek komünist ili. demek ki bir yerlerde hata var. hatayı sonlandırmak da hatayı başlatanın görevi olmalı. ama teytey.



    #102731 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  2. tümünü gör