kayıt

aydın

  1. 1
    ege bölgesi'nde bulunan, 09 plakalı bir il.
    #24682 vuzehur | 14 yıl önce
     
  2. 2
    Chp nin yönetimi almasıyla bir değişik olmuş memleketim.
    Genel siyasi anlayışına baktığımızda mhp tabanlı halkın fazla olduğu bir il olmasına rağmen mhp nin iyi ya da kötü hiçbir şey yapmaması neticesinde chp seçimleri kazanmıştır ve ardından değişiklikler başlamıştır.
    Mesela en önemlisi yıllardır bitmeyen, kapalı pazar niyetine kullanılan belediye sarayı inşaatı bitirilmiş ve kullanıma açılmıştır. Tabiki ülkemizde şehircilikten ve estetikten anlayan ya da bunu işin ehline verilmesi gerektiğini düşünen hiçbir siyasi çevre olmadığı için bu bina altın rengi parlak camlarla çevrilidir. Şehir meydanındaki parka türkiyenin en büyük yapay havuzu yapılmıştır. Bu da diğer bir şehircilik faciasıdır, yine estetikten uzaktır çünkü. Fakat şöyle de bir durum var ki belediye yeni otobüsler çıkartmış ve bunu belirli bir süre bedava yapmıştır. Bu otobüslerin içerisinde wifi hizmeti de vardır. Kuşadasına bile servis düzenlenmektedir. 4-5 tane kadın şoför bile var lan! Öhöm öhöm, trt sunucusu çizgimden bir an kaydım, kusura bakmayın. Üniversitenin gelişmesiyle emekli çizgisinden çıkmaya da başlamıştır ama o kadar da kolay değil tabiki bu süreç.
    velhasılı her bayram ve her tatil gittiğim memleketim değişim evresindedir ancak benim gözümde hala sıkıcıdır ve bu entry bir ankara-aydın yolculuğunun göt çürüten evresinde yazılmıştır.
    #99359 oralettanesi | 9 yıl önce