kayıt

oturmaya mı geldik

  1. 1
    "hadi kızz sende kalk" cümlesiyle devam edilebilecek, bütün sene oturmuş ve bütün enerjilerini düğünlere saklamış teyzelerin lafıdır
    #23736 zoneiw | 14 yıl önce
     
  2. 2
    'hadiii elleri görelim yihuu' şeklinde de devam ettirilebilecek bir kopma cümlesidir.yeteri kadar ikna edici olabilirseniz şirinleri bile dansa kaldırabilirsiniz.
    #23741 havuclutarcinli | 14 yıl önce
     
  3. 3
    düğünlerin fiks cümlesidir, sözlük aşağıda mahalle düğünü var camı pencereyi açtık ses eve girdi ailecek oynuyoruz valla az önce oturmaya mı geldik dedi adam biz evde oturmuyoruz düğüne gitmiş adam kös kös oturuyor olmaz ki!
    #23754 optican prime | 14 yıl önce
     
  4. 4
    belirtildiği gibi düğünlerdeki teyzelerin sarf ettiği cümledir. bu teyzelerden birkaç adet sözlüğe ihraç etmek lazım. online yazarlara mesaj atsın, "oturmaya mı geldik?" desin.
    #61951 dadada | 11 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: metu sözlük v4 zirvesi)
    #61953 stfu | 11 yıl önce
     
  6. 6
    düğünlerde kenarda oturup ölmeyi bekleyen huysuz kız olarak bu sözde soru cümlesini duymanızla birlikte tombul bir teyzenin sizi kolunuzdan çekip kaldırması bir olur. ne olduğunu anlayamadan kendinizi yumuşak insanlardan oluşan bir hengamenin içinde bulur, sizi tutan pençeden kurtulduğunuz gibi kalabalığın arasından sıyrılıp salonun daha uzak bir köşesine kaçar, biraz da orada ölmeyi beklersiniz. düğün açık alandaysa kaçacak daha fazla yer olması insanı daha rahat hissettirir. eğer çocuklar için yüz boyayan palyaçolar da varsa gider biraz onlara yardım eder, psikopat çocukların yüzüne kurukafalar, örümcekler çizersiniz. Sonra oynama kısmı biter, düğünün sona yaklaşmasıyla çocuklar annelerinin yanına dönerler, anneler çocuklarının yüzüne bakarak "evladım n'aptın suratına?" diye sorar ve hemen bir ıslak mendille boyayı silmeye girişirler. suçlu ise çoktan ortamdan uzaklaşmıştır... Eve gidilir ve kulak çınlamasıyla uyumaya çalışılır, bir düğün daha atlatılmıştır.
    #104416 dark matter | 7 yıl önce
     
  7. 7
    en sevdiğim söz. böyle insana hayatı sorgulatan bir söz.
     
  8. 8
    Genelde gerçekten oturmaya gelmiş olduğumdan evet cevabını haykırmak istediğim ama yapamadığım huzursuz edici soru. Bırak sevmiyorum oynamayı demek ki ne gereksiz bir ısrar konusu lan.
    #104470 calculuss | 7 yıl önce