kayıt

bir günlüğüne yerinde olmak istenen kişiler

  1. 1
    O olmanın nasıl bir his olduğunu merak ettiren, bir günü nasıl geçiyor acaba diye düşündüren kişilerdir.

    bir kadın olacaksam sırf meraktan yıldız tilbe, erkek olacaksam da özel sebeplerden dolayı christian bale olmayı seçerdim sanırım. ilkinden oldukça eminim ama ikincisi gününe göre değişebilir. mahmut tuncer de olabilir mesela.

    edit: mustafa topaloğlu.
    #104409 dark matter | 7 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: ali ağaoğlu )
    Hayır yani o kadar parayla bütün gün napıyor olabilir acaba. tuvalet kağıdı olarak banknot mu kullanıyor, tuvaletin sifonundan viski mi akıyor, sütlacın üstüne pırlanta mı rendeliyorlar, noluyor yani fakirlikten hayal edemiyorum.
    #104411 calculuss | 7 yıl önce
     
  3. 3
    acun ılıcalı
    #104453 kivirciksalatasi | 7 yıl önce
     
  4. 4
    bu tarz konularda insanlar genelde, kendinden daha üstün, daha zengin, daha yetenekli vs. insanların yerinde olmak istediklerini belirtirler.

    mesela bir de tam tersini düşünün. çok sıradan, ama aynı zamanda insanları dehşete düşüren birisi olsun. bence ortaya çok garip şeyler çıkabilir. ben düşününce aklıma gelen ilk kişi ankara halk otobüsü şoförleri oldu. şoför olsam abicim,offf.... yrrk gibi sürsem, hıphızlı gitsem, bazen arabayı yaksam, biri bana laf atarsa hemen aynadaki bıçağımla karşıdakinin barsaklarını çıkarsam filan...hayata bak la...

    cahil olsam işte. bu adamlar çok mutlu kendi hayatlarında, ben de olurdum, hiçbir şey bilmeyince otomatik olarak mutsuz olacağın bir durum olmuyor. eşin var sana her gün yemek yapıyor, kölen anasını satayım...

    vay amk ha...
    #104485 feminist as fuck | 7 yıl önce