kayıt

fakirlik

  1. 1
    züğürt olma durumu. zor bir şey yav. eline geçen para sadece seni hayatta tutmaya yetiyor. işte yemek yiyorsun, su içiyorsun filan. başka da bir bok yok. yani cidden yok. mesela şampuan alamıyorum 1 haftadır. kutunun dibini yalamak üzereyim suyla o kadar çok karıştırdım ki artık şampuan saf suya dönüş yaptı. mesela ağdaya gidecem gidemiyom. acil durumlar olabiliyo sonuçta, anneme de anlatamıyom sevgilim gelcek iki fazla yolla ağdaya gidecem mi diyecem. asdasd desem napar acaba. daha önce kendim yapayım diye şu ağdacıların yeşilli meşhur ağdalarından almıştım. bir de rulo bez. uff ama ne heveslendim ağğw para vermicem artık filan diye. bir gün denedim ağda bulaşmayan tek yerim ağda yapacağım yerdi.

    neyse hocu sonuç olarak geçen yazdan kalma tek kullanımlık bir şampuanla yıkanmaktır fakirlik. yani yapmak istediğim aktiviteleri hiç saymıyom bile. ulan tiyatroya sinemaya sergiye filan gitmek istiyom ben. ve en istediğim şey de şarap almak ameniko. her aklıma gelişinde foşur foşur ağzım sulanıyo.

    eyy jagerden aşağı kalmayan gençliğim ey. azıcık para koysaydın bir kenara şimdi ayaklarımı uzatıp portakal yemek yerine şarap içiyo olurdum. teeey
    #102525 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  2. 2
    gözü kör olasıca. hesap yapmaktan geberdim.
     
  3. 3
    Bir ekmeği 1 haftada bitirmektir.
     
  4. 4
    (bkz: bkz ilk entry)

    7 ay geçmiş yahu. insanın hayatı biraz değişir amk...
    #103929 feminist as fuck | 7 yıl önce
     
  5. 5
    dolmuşa 1 lira vermemek için en az 5 arabada bineceği otostop sırasına girmek veya a1'e yürümektir. gerçi bu cimrilik biraz da ama olsun ruhu fakir insan cimridir. cimriler kulübünden selamlar.
    #103930 sikerione | 7 yıl önce