kayıt

tipsiz bir erkeği yakışıklı gösterebilecek şeyler

  1. 16
    genel kültür sahibi olması, kendini geliştirmeye önem vermesi, nasılsa tipsizim diye salıvermek yerine üstüne başına, giyimine kuşamına, yediğine içtiğine dikkat etmesi. karakterli olması.

    güzellik/yakışıklılık gelip geçicidir. Biriyle dış güzelliği yüzünden vakit geçiriliyorsa o güzellik sönüp gittiğinde muhtemelen bıkılacaktır. ama yukarıdakilere sahip kişilere doyulur mu?
    #99816 eksili pilav | 9 yıl önce
     
  2. 17
    (bkz: mizahi zeka)
    tecrübeyle sabit beyler. yakışıklı değilim ama mizahi yeteneğim sayesinde kızlar bana hasta.
    #99862 kivirciksalatasi | 9 yıl önce
     
  3. 18
    karşı tarafın ileri katarakt sahibi oluşu?

     
  4. 19
    saç, sakal , gerektiğinde kavgaya girmekten çekinmeyecek bir karakter . kısaca hafif bohem hafif sert çocuk imajı en tipsizinizi bile son dönemlerdeki marjinal(!) kızlarımızı, instagramdaki fotograflarınızı layklayabilecek ayara getirebilmektedir sevgili tipsiz erkeklerimiz.
    #99922 sarkis | 9 yıl önce
     
  5. 20
    modern bilim tarafından defalarca ispatlandığı üzre; tip, karakter, bilgi, para insan türünün eş seçerken ikinci plana attığı şeylerdir. her şeyden evvel memeli olduğumuzu göz önünde bulundurursak tipsiz bir erkeği bir kadına çekici gösterebilecek esas güç
    (bkz: feromon)
    #99937 endingunplanned | 9 yıl önce
     
  6. 21
    eğitim ve iş hayatında başarılı olması ile görüşlerini modern bir seviyeye çekebilmiş olması.dış görünüşü nedeniyle asosyal bir hayat sürmemesi de önemli.tabi bunun için kendisini dış görünüşüyle yargılayacak,içini kıracak,yüzeysel,içi boş insanlarla yakınlık kurmamalı
    #99939 fiction | 9 yıl önce
     
  7. 22
    uzun saç/sakal kombinasyonu. yanlış anlaşılmasın yakıştığından değil yüzünüzün yarısından fazlasını gizlediğinden. *
     
  8. 23
    Kilo vermek?
    #99957 sleeplessduck | 8 yıl önce
     
  9. 24
    zeka.
     
  10. 25
    Estetik
    #100045 Wolverine | 8 yıl önce
     
  11. 26
    Tipsiz erkekler kas yapınca daha fazla tipsiz oluyor.tipsiz egosu diye bir şey var.tipsizler hiç kimseyi beğenmiyor ve herkesle dalga geçiyorlar.yalnız kalınca ağladığınızı herkes biliyor oysaki.karakterin tipli olsun azıcık tipsiz.