kayıt

duman konseri diye akp etkinliğine götürülmek

  1. 1
    genç dimağlarda onulmaz yaralar açtığını tahmin ettiğim bir kandırma hadisesi: http://www.taraf.com.tr/guncel-haber/ogrencileri-duman-ettiler-konser-yerine-akp-mitingine-goturduler/

    yalnız iyi ders olmuştur onlara, babana bile güvenmeyeceksin. hayat maalesef böyle bir şey gençler. (o okul müdürüne de laflar hazırladım) ortalık güveninizi suistimal edecek şerefsiz dolu. sizi siyasi propagandasına alet eden parti-devlete de söylenebilecek en hafif lafı söylesek gençliğimiz zindanlarda geçer.

    derslerinize çalışın, yeni fikirlere ve öğrenmeye açık olun, bol bol sosyalleşin ve arada da (artık cinsel yöneliminize göre) yiyişin. hadi bakim selametle...
    #99170 Sweeny Todd | 9 yıl önce
     
  2. 2
    kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi trollerden biri. ulan bu devlet size her gün kahkaha attırıyor hala lölö yapıyosunuz. ayıp yahu.
    #99176 ignoramus | 9 yıl önce
     
  3. 3
    yüzyılın trollüğü.
    adamların bunu yapıp ülke çapında geyik konusu olmayacakları konusuna da güvenleri tam.
    (bkz: ülke gündeminin zaytunga selam çakması)
     
  4. 4
    duman dinleyicilerinin zeka katsayısını ortaya koymuş olaydır.
    edit: "duman ve kaan tangöze bitane gerisi hikayee" isimli facebook sayfasından şikayet gelmiş. işbu entry adına özür diliyorum. "duman ve kaan tangöze bitane gerisi hikayee" adminlerinin bu entrye alınacağını bilseydim kesinlikle böyle bir şey söylemezdim.