kayıt

pikachu

  1. 1
    pokemon adı verilen çizgi filmde pikachu ash ketchum'in ilk pokemonudur.

    pika türünden çıkmış bir pokémon'dur. kolaylıkla fark edilen özellikleri; sarı tüylerinin ve sırtında kahverengi çizgilerinin olmasıdır. yanaklarındaki kırmızı noktalardan elektrik salınımı yapar. vucudundaki elektriğin yayımı sayesinde çeşitli saldırılarla genellikle karşısındaki rakibi geçici olarak felç eder. bunun haricinde küçüklüğünden kaynaklanan hızı sayesinde karşısındaki rakibi şaşırtma olanağına sahiptir. animesinde ash ketchum'ın ilk pokémon'u pikachu'dur. ash onu genellikle poketopunun içine almaz. gelişmemişi pichu, gelişmişi raichu'dur.ayrıca pikachu poketoplara girmeyi hiç sevmez.bu sebeple hep ash'in yanında dolaşır.numarası 25'tir.
    #13083 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  2. 2
    fenerbahçe için türkiye kupası ne ise, roket takımı için de pikachu odur.
    #13087 marvellous | 14 yıl önce
     
  3. 3
    bir bölümde, kendisinin bir üst versiyonu olan; rayçu' yu (nasıl yazıldığını bilmiyorum.) yenmiştir. nasıl mı? kuyruğunu toprağa sokup; topraklama yaparak. * allah' ım aklıma mukayyet ol.
     
  4. 4
    pi-ka-çuuuuuuu! böyle derdi hep elektrik fışkırtmadan önce. son bölümüne kadar bir üst model rayiçu olmasını bekledim ama ne hikmetse bi pikaçu gelişememişti
    #29814 abonededi | 14 yıl önce
     
  5. 5
    en seçilmiş pokemon.
    (bkz: seni seçtim pikachu)
    #29827 adamolmamiscocuk | 14 yıl önce
     
  6. 6
    pikachu'nun raichu'ya evrilmesi için lightning stone gerekir, doğal yollardan evrilmez diğer pokemonlar gibi.*
    #95635 hüseyin gözleme | 9 yıl önce
     
  7. 7
    kendini pikachu sanıp candan atalayan çocuk aklıma gelince sinirlenmeden edemiyorum.Çocukluğumuzu söndürdün evlat , hayır pikachu uçmaz ki anasını satayım .
    #95696 historian35 | 9 yıl önce
     
  8. 8
    ash'in ilk pokemonu olan squirtle'dan sonra ormanda rastladığı ve sparrowların saldırısının ardından iyileştirince arkadaş olup yanına aldığı pokemon. ilk oyun serisinde (red, blue, green) ana karakterler arasında değildir. çok sevilince pokemon yellow yapılmış ve pokemonlar arasında baş köşeye yerleşmiştir.