kayıt

jennifer lawrence

  1. 1
    (bkz: metuhub)
    edit: başlık başıma kapı başıma duvar başıma.
     
  2. 2
    tamam meme falanlı kadın falan nefes alıyor da abartmayın bazen diye düşündüren kadındır. kadın güzel, çirkin değil yani. ama o çıplaklı pozlara rağmen bana seksi falan gelmedi. gayet kasıntı duruyor. memeleri de küçük. böyle entrye böyle yorum napıyım. *
    #90843 nihil | 10 yıl önce
     
  3. 3
    binali yıldırım, bulut teknolojisinden bahsettiğinde, çok kafayı takmayın kafayı oynatırsınız derken bunu kastediyordu herhalde.
    tanım: icloud hesabının hacklenmesiyle çıplak fotoğrafları deşifre olmuş aktris.
    #90845 mechanil | 10 yıl önce
     
  4. 4
    başlık başınıza kalsın ben bir çift laf edip çıkacağım. kaç senedir ünlü olan şu kadın kişisinin başlığını fotoğrafları vesilesiyle açmış bulundum, ilgilenenler için linkleri de koydum. tabii ki bu bir evrene, tüm sorulara cevap ya da üst düzey güvenlik teşkilatlarının peşinde olduğu bir bilgi, bulunmaz hint kumaşı değil ama bu kadar insan heyecan yapmış ekşide bile kadının başlığı oynanmakta olan türkiye-abd basket maçıyla yarışıyordu ben ilk entryi girip başlığı açarken. beğenirsin veya beğenmezsin, toplumun ona bakışı da bu durumu değiştirebilir ona da eleştirirsin buna da sonuna kadar hakkın vardır. ama, şu söyleyeceğim şeye katılacak insanı zor bulurum ama sen mesela jennifer lawrence'ı beğenmiyorsan ve bunu bu güne kadar dile getirmeyip böyle bir olay patlak verdikten sonra söylemek aklına geliyorsa samimiyetini sorgularım. ayrıca muhabbeti saçma sapan yerlere götürdüğüm için özür dilerim, sigarasızlık ve yorgunluk iyice başıma vurdu.

    tanım: nude'ları internete düştükten sonra onu beğenmediğini iddia edenleri beğenmediğim amerikalı aktris.
    #90859 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  5. 5
    reddit'te biri bu konuda şöyle demiş:

    On one hand i feel bad that Jennifer Lawrence's privacy was invaded but on the other hand...well that hand is busy.
    #90899 pyrogenic | 10 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: memintolar tombikto değil)
    (bkz: ama suratı güzel)
    #90926 makul adam | 10 yıl önce
     
  7. 7
    (bkz: meme bulup da tombiğini aramak)
    *
    #91029 solukbenizli | 10 yıl önce