kayıt

odtü türkçe topluluğu

  1. 1
    şaban abak'ı çağırdığı için faşitlikle suçlanmış, söyleşisi engellenmiş topluluk. orada çalışan, koşturan elemanları tanırım, arkadaşlarımdır. bazı görüşlerini katı, sert bulduğum doğrudur lakin bu gene de odtü'ye istedikleri kişiyi çağırmalarını engellemez, engellememeli. eğer odtü'de faşistleri istemiyorsak diğer toplulukların çağırdığı faşit yazar, çizer tayfasını da engellemek lazım. türkçe topluluğu yapınca kötü, ıyk, faşistçe; bilmem ne topluluğunun çağırdığı faşistler süper. odtü solun kalesi diye bilinir de faşizm kol geziyor.
    *
    #86368 herhaltamaydonoz | 10 yıl önce
     
  2. 2
    ya afedersiniz ama siz kimsiniz ki devrimci bir insan olan Necdet Bulut'un adının verildiği okula bir faşisti çağırıyorsunuz? evet bedeller ödendi. devlet ve faşist çetelerin işbirliğiyle çok zor zamanlar geçirdi sol kesim. yurtlar bölgesini topa tutmakla tehdit ettiler zamanında. -5mart 1971 yurtlar baskını- ve burası kazanıldı. odtü kazanıldı. sonra yaratılan özgürlük ortamı tamamen devrimci dinamiklerin sayesinde olmuştur. "hadi ordan ya öğrenciler öyle blabla" diyecek gerizekalıya hemen marmarada bıçaklanan solcu genç kadını ve gazi'nin hala okulda silahla gezen kabadayılarını örnek göstermek zorundayım. şu okulda devrimcilerin baskınlığı olmasa faşistler kol gezse hangimiz rahatça içebilecek? sevgilimizle gezebilecektik? mini etek giyilebilecekti, lgbtler var olduğunu rahatça ve özgürce haykırabilecekti? buyrun gelin osmangazi üniversitesi size 1.5 saat uzaklıkta. sevgilisiyle vedalaşırken öpüştüğü için faşistlerden dayak yiyenler, stand açtığı için taşlananlar var. bakın faşizm, baskının kendisidir. ve bunun filizleri bile barındırılmamalıdır. kimseye devrimci olun denmiyor. her devrimci pankartını asar işine bakar, bildiri, gazete nesi varsa onu verir. ama kimse devrimci olmaya zorlanmaz sadece faşist olmaması öğütlenir, beğenmiyorsa gider. çok istiyorsa okumayı 4 5 yıl sıksın dişini. okulun özgürlüğünü iki üç zibidinin eline bırakmaz kimse.
    2000li yıllarda buraya gelen "reis"lerin hepsi yollandı maskeli insanlar tarafından. kalanı da yollanmaya devam edecektir. evet abicim ben odtüdeki diğer tüm düşüncelerin yaşaması için faşistlerin karşısında sonuna kadar dururum. ya siz? faşizm budaklandıktan sonra ne yapacaksınız? merak eden buyursun izlesin: die welle. -almanyada okutulması zorunlu olan kitabın film haline çevrilmiş hali- (bkz: kitap yazsm okumazsınız çakallar )

    olabildiğince günlük hayata indirgemeye çalıştım durumu, terimsiz yazmaya özen gösterdim. sonuçta seviyesi düşük bi tartışma ve konu. sonuçta seviye şaban abak seviyesinde ahahaha (bkz: israille ilişkiler hüseyin çelik seviyesine indirilmelidir ) (bkz: demirtaştan inciler )

    bu arada ben radikalimdir ve şaban abak denen puştun geldiğini duyduğumda şöyle dedim;
    "bırakın doldursunlar amfiyi, molotofları atıp kapatalım kapıları, çıkmaya zorlar, çıkanı da sopalarız." maalesef rektörlük erken davranıp gelmesine izin vermedi. bizim çok bişeyden anlamayan rektörlük çalışanları bile olayı anladı niyeti. "provokasyon".

    ayrıca faşizme dair makale okumamış lümpen gençlik ırkçılık olarak nitelediği her şeye faşizm demesin. komik oluyor. bi bakın mussolini faşizminden başlayın okumaya tamam mı canlarım. sonra, sonra aslanlar haydi. yok bana kalsa faşist örgütlenmedir diye dağıtacaktım alayını hala gelmiş haklı olduklarını söylüyorlar ya. bari yumuşak bi faşisti getirmeye çalışsaydınız gugıla şaban abak yazsan gamalı haç fışkıracak , bu da iyi adam diye satmaya çalışıyo ahahahahahasdfjgj
    #86376 haydaaa | 10 yıl önce