kayıt

zaman türkiye'nin tirajı en yüksek gazetesidir

  1. 1
    tiraj basım sayısıyla belirlenir satış sayısıyla değil,basıp basıp dağıtınca sağa sola en yüksek tirajlı ünvanını almıştır.
    #71896 homerocco | 11 yıl önce
     
  2. 2
    tiraj basım sayısıyla belirlendiğine göre ve satılan zaman gazetelerinin basılmayıp kepler b05 gezegeninden ihraç edildiğinini varsayarsak yanlıştır efendim külliyen yanlıştır.
    (bkz: beyin.dll bulunamadı)

    şaka bir yana tersten okunduğunda namaz olan zaman gazetesi türkiyenin en çok satan gazetesidir.
    eee? eesi bu kadar yani. bunun üzerine konuşmanın fazla da bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.

    ayrıca gazetelerin beleş dağıtıldığını da düşünmüyorum hatta tam tersi cemaatin insanlardan aldığı yardım paralarının resmi belgesi niteliğindedir desek yanlış demiş olmayız heralde*
    #75692 fenomenon | 11 yıl önce
     
  3. 3
    çok doğru bir önermedir. fazladan basılan gazeteler sayesinde tirajı yükselmiştir. ancak basılan bu gazeteler kesinlikle zayi edilmemiş, israfa mahal vermeksizin öğrenci evlerinde yemek yerken efektif bir şekilde kullanılmıştır. bu durum malum gazetenin misyon değişikliği dışında herhangi bir olumsuzluğa sebep olmamıştır. "günümüz gazetelerinin hangisi okunuyor ki zaten beleşten versinler de yemek yerken rahat edelim" şeklinde pragmatik bir bakış açısıyla düşünüldüğünde, "hiç değilse bir amaca hizmet ediyor, helal olsun adamlara" tarzı pozitif sonuçlara ulaşılabilir.
    #75693 kamikaze | 11 yıl önce