kayıt

ders anlatmayı bilmeyen hoca

  1. 1
    yıl olmuş 2013 hala soyları tükenmedi. slayttan ders mi işlenir?işlenir de okuyarak geçme bari. ders dediğin öğrenciyle etkileşimli ve sohbet havasında olur.
    #62367 dadada | 11 yıl önce
     
  2. 2
    Makina hocası Doyum ve Malzeme hocası yener kurunun temsilcisi olduğu hoca türüdür...
    #62373 trolleybus | 11 yıl önce
     
  3. 3
    türkiye'deki hocaların büyük bir çoğunluğunu kapsarlar.
    #62903 homo sentimentalis | 11 yıl önce
     
  4. 4
    sürekli konu dağıtacak bir olay arar, ya telefonuna bakan birine çatar ya da pencereyi kapatıp açtırır zaman geçsin diye.
    #77904 ayiboan | 10 yıl önce
     
  5. 5
    hem ders anlatamazlar, hem de devam zorunluluğu olmayan derste devamsızlık almaya başlarlar na'dan kalıcam korkusu salarlar içimize.
     
  6. 6
    Anlattıklarının pratikte bir değeri olmadığı için haklı olarak bu problemi çok da kafasına takmayan hocadır. Kendisi de eşekler gibi biliyordur anlatacağı şeylerin bir boka yaramayacağını ama mecburiyet anlatacak işte. Şirketlere, bankalara bakıyorsun hepsi mt alıyor. en büyük devlet kurumlarına bak, başlangıçta uzman yardımcısı sıfatıyla alıyolar seni işe. Uzmanın görevi ne ola ki diye merak ediyorsun, açıyorsun bakıyorsun; uzman yardımcısını eğitmek, ona işi öğretmek yazıyor. 5 yıl okulda bir şey öğrenemedik mi diye derin düşüncelere dalıyorsun. Herkes biliyor yani işe girerken senin olaya Fransız kaldığını ama odtü ya işte bu adam çabuk kapar işi diye seni tercih ediyorlar. İş işte öğrenilir. Olan biten budur yani, okul bildiğin iq ispatlamaktan ibaret. Ben not için değil öğrenmek için geliyorum diyen arkadaşlara burdan kıçımla gülüyorum. He gülüm he canım öğrenirsin..

    #77938 kamikaze | 10 yıl önce
     
  7. 7
    calculus'ta denk gelirse hayattan soğutur. mesela: demirbaş.
    #77939 makinacikiz | 10 yıl önce