kayıt

galatasaray taraftarının tribünde lazio atkısı açması

  1. 5
    futbolun dini,dili,ırkı yoktur. kimse etnik kökeni yüzünden kendi ülkesinin takımını tutmak zorunda değildir. isteyen istediği takımın bayrağını açar atkısını takar. ben bir sezon boyunca ana avrat küfür ettiğim takımı sırf avrupa takımıyla mücadele ediyor diye destekleyemem.
    #86843 marcusantonius | 10 yıl önce
     
  2. 4
    bu geceki "ronaldo eheheh" diye gezen orospu çocuklarını gördükten sonra müstahak olduğunu düşündüğüm bir eylemi gerçekleştirmiş taraftarlardır. 5000 kişilik deplasmanda viktorya pilzen gibi bir takıma karşı göt korkusuyla oynayan, 10 kişi kalan bate borisovdan yarım saat boyunca köşe bucak kaçan takımlarıyla gurur duyan yavşakların şampiyonlar ligi çeyrek finalinde real madride yenilen galatasarayla dalga geçme gayretlerini gördükçe daha da hak veriyorum. yarın bu nazi takımı lazio inşallah götünüzden kan alır da, hakettiğinizi bulursunuz ibneler.
    #62893 bobigeloglum | 11 yıl önce
     
  3. 3
    sırayla schalke 04 ve real madrid bayrağı açanları pek üzmüş hadisedir. kıyamam lan size.
    #62436 swedish hearts | 11 yıl önce
     
  4. 2
    pek çok galatasaraylıya göre normal bir davranıştır.

    hep söylüyoruz, galatasaray taraftarının yarısı galatasaray taraftarıdır, yarısı anti-fenerbahçe taraftarı.
    #62267 stfu | 11 yıl önce
     
  5. 1
    fenerbahçe'nin taraftarsız oynamasına neden olan da arda turan'ın ispanya'ya gitmesine neden olan da milli takım maçında emre belözoğlu'nu ıslıklayan da aynı taraftardır. türk futbolunun yarayan kanası, aklı başında spor severlerin sabır taşıdır.
    #62265 mr black president | 11 yıl önce