kayıt

odtü ugt

  1. 1
    kral topluluktur.sponsor gerekmeden, öğrencilerin de şenlik yapabileceğini tüm türkiye'ye gösterirler her sene. ama her sene de şenliği ugt bıraksın radyo topluluğu yapsın, bir iki tarkan görelim demet akalın görelim geyiğine de maruz kalırlar.
    #61516 e165440 | 11 yıl önce
     
  2. 2
    senede tek adam gibi yapmaları gereken şey şenlik, onu da batırmayı başaran topluluk, sağ olun var olun !
    #67155 rainman | 11 yıl önce
     
  3. 3
    şenliği hangi açıdan batırdıklarını tam kavrayamadığım topluluktur , redd ile anlaşamamaları konusunda bir organizasyon sıkıntısı yaşatmaları dışında bir terslik görmedim ben..

    başka bir olay varsa bilen arkadaşlar paylaşsın , belki burdan yapılan eleştiriler seneye daha iyi bir şenlik olmasına yardım eder..
    #67172 respector | 11 yıl önce
     
  4. 4
    tamam haklarını yememek lazım, çarşıdaki panayır ve etkinlikler gerçekten çok hoştu. çocukluğumuzu hatırladık oyunlar falan. dün bir anlık sinirle yazdım, fazla olmuş olabilir kusura bakmayın. konserler hakkındaki düşüncelerimse hala aynı maalesef. getirilen sanatçılar bu okulda herkese hitap etmelidir diye düşünüyorum. getirilen sanatçıların siyasi grupları ateşlemesi sonucunda neler olduğunu dün gördük, adamlar pkk bayrağı dikiyor devrimin ortasına. ugt'den isteğimiz, eğer bu adı üstünde şenlikse herkese hitap edecek işin içine siyaseti sokup okulun yarısını boş boş çarşı çimlerinde oturtmayacak sanatçılar gelsin lütfen.
    #67174 rainman | 11 yıl önce
     
  5. 5
    her sene şenlik zamanı illa birilerince sert ve yapıcı olmayan eleştirilere maruz kalmayı hak etmediğini düşündüğüm topluluk. geçen sene şenlik organize etmeye çalışırken yaşadıkları zorluklara da, verdikleri uğraşlara da birkaç arkadaşım sayesinde vakıfım. şenliklere pek uğramasam da çabalarını takdir ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
    #102571 originofsymmetry | 8 yıl önce